Besplatan ulaz

Ulaznice za Final four SEHA lige počinju se dijeliti od četvrtka

\'11.03.2012., Varazdin - Utakmica 20. kola SEHA regionalne rukometne lige izmedju RK Croatia Osiguranje Zagreb i RK Metalurg Skopje. Ivano Balic. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL\'
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
11.04.2012.
u 14:11

U polufinalu SEHA lige sastaju se Metalurg – Tatran, odnosno Vardar PRO – Croatia osiguranje

Besplatne ulaznice za Final Four SEHA lige mogu se podići svakodnevno od 12 do 18 sati na blagajni Arene počevši od četvrtka, a ne na dan utakmice, kao što je bilo najavljeno.

Podsjetimo, natjecanje Final Four u subotu 14. travnja s početkom u 15.30 sati otvaraju Metalurg i Tatran, nakon kojih će na parketu zagrebačke Arene zaigrati Vardar PRO i Croatia osiguranje s početkom u 18 sati. Utakmica za 3. mjesto igrat će se u nedjelju 15. travnja u 15.30, dok je finale na rasporedu u nedjelju 15. travnja u 18 sati.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije