INT - HAJ 1:1

Umalo tučnjava, ali ne na travnjaku, već u svečanoj loži

Inter - Hajduk (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/9
07.04.2013.
u 20:54

Profesor Dražen Lalić uputio je poneku lošu riječ Branku Laljaku, direktoru Intera i to nakon jednog malo grubljeg prekrašaja domaćina. Profesoru očigledno nije bilo po volji što njegovi igrači dobivaju batine na travnjaku.

U posljednjoj utakmici 26. kola Hajduk i Inter podijeli su bodove (1:1). Ovom rezultatu su se radovali Zadrani, koji sada imaju četiri bodova više od "žutih", te Vinkovčani koji Zagrebu i Interu bježe tri  boda.

 - Sada je jasno da se možemo spasiti samo ako ćemo u posljednjih šest kola, kada igramo sa klubovima iz donjeg dijela tablice, ostvariti sve pobjede. Drugog izlaza nema - rekao je Rajko Magić, trener Intera koji u tri utakmice otkako je sjeo na klupu, nijednom nije izgubio, ali ni pobijedio .

Mišo Krstičević, trener Hajduka, ipak je neke svoje bitne igrače odmarao uoči utakmice polufinala kupa koji u srijedu  igra protiv Slavena u Koprivnici. Tako su na tribini ostali Maloča i Vuković. Službeno su lakše ozlijeđeni. Ali, nekim čudom će se brzo oporaviti i zaigrati u srijedu. Na klupi je pak prvih pola sata ostao Goran Jozinović.

Sve to domaćin nije iskoristio. Doduše, krenuli su Zaprešićani nešto opasnije na početku utakmice, ali bez konkretnih prilika. Tek neki pokušaji koji nisu ni mirisali na opasnu situaciju, a kamoli na poogodak. Hajduk se nije nešto previše trudio prema naprijed. Onda je uslijedilo razdoblje, od 10. do 20. minute gdje su se oba suparnika nadmetala tko će više pogriješiti. Gubile su se lopte kao od šale. Dobro, težak travnjak je uvjetovao da se to često događa.

 I onda iz ničega je Hajduk došao u vodstvo, Filipović je prekršajem zaustavio Kouassia, ovaj je pao kao da ga je pokosio rafal. Zanimljivo je da Mlakar ništa nije sudio, tek na galamu Splićana. Iz tog slobodnjaka, iz kosa sa lijeve strrane, Stojaković je oštro ubacio, Maglica sjajno šutirao, Delač još bolje obranio. No, lopta se šetala po petercu Intera dok je Andrijašević na kraju nije ugurao u mrežu. Samo nekoliko trenutaka kasnije sve je moglo biti gotovo. Maglica je šutirao sa sedam, osam metara, ali iznad vratiju.

Jedinu pravu priliku za Inter imao je Mislav Oršić koji je u 32. minzuti opalio sa dvadesetak metara, onako iz kosa. Blaževića je lopta iznenadila, ali ju je uspio vršcima prstiju odbiti u vratnicu.

U drugom poluvremenu domaćin je krenuo sa potpuno otvorenim gardom. U 57. minuti Budimir trese vratnicu, ali odmah na drugoj strani Delač brani Kouassiju nemoiguće. Napadačka igra INtera ostavljala je puno rupa pa su Spličani istrčali nekoliko izglednih kontranapada.

Umalo tučnjava

Desetak minuta prije kraja utakmice incident u svečanoj loži. Profesor na Politologiji, Dražen Lalić, uputio je poneku lošu riječ Branku Laljaku, direktoru Intera i to nakon jednog malo grubljeg prekrašaja domaćina. Profesoru očigledno nije bilo po volji što njegovi igrači dobivaju batine na travnjaku. Gužvu su morali smirivati redari i policija i dobro da nije došlo do fizičkog obračuna.  

I kada su svi mislili da je gotovo jedanaesterac za domaćina. Srušen je Hajradiniović, a Budimir je hladnokrvno pogodio za 1:1.

>>> Hajdukovci u Zagreb krenuli busom, a trener zrakoplovom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije