Ždrijeb Lige prvaka

United nezadovoljan, Ferdinand poručio Ronaldu: Čekam te!

Rio Ferdinand
AFP
20.12.2012.
u 13:17

– Sigurno je da smo u ovom dijelu ždrijeba željeli nešto lakšeg suparnika, što Real svakako nije

Kuglice ždrijeba u Nyonu u osmini finala Lige prvaka spojile su madridski Real i Manchester United. Predstavnik engleskog kluba koji je bio u Nyonu odmah nakon ždrijeba izrazio je nezadovoljstvo.

– Ždrijeb je bio nemilosrdan. Sigurno je da smo u ovom dijelu ždrijeba željeli nešto lakšeg suparnika, što Real svakako nije. No, što je, tu je, moramo se dobro pripremiti. Ipak, imamo i razloga za optimizam, posljednji put kada smo osvojili Ligu prvaka na Wembleyju, Real je bio jedan od protivnika koje smo izbacili na putu do finala.

A branič Manchestera Rio Ferdinand već se oglasio na Twitteru.

"Igramo protiv Madrida. Ronaldo, brate, vidimo se na Old Traffordu, čekam te."

Zanimljiv je podatak da trener Reala Jose Mourinho ima odličan rezultat protiv Alexa Fergusona. Od 14 susreta koliko su međusobno odigrali, šest je dobio Portugalac, šest puta bilo je neodlučeno, a Ferguson ima svega dvije pobjede.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije