Iniesta je ozlijeđen

Rakitić, Messi i Neymar podvrgnuti nenajavljenoj dopinškoj kontroli!

Lionel Messi i Ivan Rakitić
UESyndication/PIXSELL
03.06.2015.
u 14:24

Raketa ima priliku postati prvi igrač koji je u dvije sezone uspio s dva različita kluba osvojiti najvažnija europska natjecanja - Europsku ligu i Ligu prvaka!

I dok se hrvatski reprezentativci okupljaju u Zagrebu, Ivan Rakitić i dalje je u Barceloni gdje se sa svojim suigračima priprema za najvažniju utakmicu sezone - finale Lige prvaka protiv Juventusa.

Raketa ima priliku postati prvi igrač koji je u dvije uzastopne sezone uspio s dva različita kluba osvojiti najvažnija europska natjecanja - Europsku ligu i Ligu prvaka! Ivan je važna karika u katalonskom klubu, upravo je on osvježio vezni red i njegov transfer jedan je od glavnih razloga što je Barca već osvojila prvenstvo, a prije nekoliko dana i Kup.

A danas je u Barcin kamp Uefa poslala liječničku ekipu i napravila iznenadnu dopinšku kontrolu. Podvrgnuti su Ter Stegen, Piqué, Rakitić, Xavi, Leo Messi, Neymar, Rafinha, Jordi Alba, Sergi Roberto i Adriano.

A dodajmo vijestima iz Barcelone da na treningu nije bilo Andresa Inieste koji još osjeća posljedice ozljede iz utakmice protiv Athletica. On je radio sam zbog bolova u mišiću desne noge, ali klupski liječnik tvrdi da nema mjesta panici, biti će spreman za subotnji finale u Berlinu.

>>Rakitić naslov proslavio uz suprugu i kćerku: Ponosan što sam dio Barcelone

>>Kovač okuplja reprezentaciju, igrači dijele ulaznice po Zagrebu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije