POTVRĐENO

Uskoro ispada iz TOP 10? Novak Đoković neće nastupiti na US openu

Wimbledon
Matthew Childs/REUTERS
25.08.2022.
u 17:13

Jedan od najboljih tenisača svijeta neće moći igrati na američkom tlu te će tako izgubiti puno bodova, točnije 1200, koje brani iz prošle godine u New Yorku.

Iako se su dugo vremena nadali u njegovom stožeru, stigla je i službena potvrda. Šesti igrač svijeta Novak Đoković neće zaigrati na zadnjem Grand slamu sezone - US openu. 

Razlog je dobro poznat, Nole se nije cijepio protiv koronavirusa, stoga mu SAD brane ulazak u državu, a nema potreba da se opet odvija drama kao u Australiji

- Nažalost, neću se natjecati ove godine u New Yorku. Želim svim igračima dobar turnir. Hvala mojim obožavateljima za svu ljubav, podršku i ohrabrenje. Nastavljam održavati formu i optimizam i radujem se novim natjecanjima. Vidimo se uskoro - poručio je Đoković navijačima preko Twitter profila. 

35-godišnji srpski tenisač mogao je igrati na Rolland Garrosu te Wimbledonu kojeg je osvojio, jer nema ograničenja, ali Australci i Amerikanicu nemaju razumijevanja. 

>> Doček za Milija Poljička, juniorskog pobjednika Wimbledona

 

Ključne riječi

Komentara 7

OP
Ovaj_put
18:41 25.08.2022.

1

DU
Deleted user
04:54 29.08.2022.

Sve ga je to toliko potreslo, da je morao mijenjati plan ljetovanja. Prvo je bio 15 dana u Crnoj Gori, gdje ima kuću i jahtu, potom je bio 3 dana u Dubrovniku i Korčuli. Poslije je otišao za Beograd bodriti srpske košarkaše, a za par dana unajmljuje najskuplju jahtu u Pireju (15.000 €ura na dan), i sa obitelji krstari 20 dana po Egejskom i Jonskom moru. Ima se - može se.

Avatar Moodleen
Moodleen
21:17 25.08.2022.

Jel do kraja dana budete civilizaciju još barem tri (vaša omiljena brojčica) put civilizaciju davili sa vašim džokovićem? Pa onda odmah u 00:01 nastavak? A plaća u Hrvatskim kUnama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije