KOŠARKA

Uskoro konačan rasplet završnice mlađih kadeta

Cedevita
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
05.06.2014.
u 12:37

Uspjeh je posebno važan Cedeviti, koja bez medalje mlađih kadeta ili seniorskog naslova, po prvi puta neće u finale kupa „Dražen Petrović“.

Ovaj vikend očekuje nas završnica mlađih kadeta u kojoj Cibona i Zagreb gledaju prema na zlatu, a Dubrava i Cedevita snivaju iznenađenja.

Uspjeh je posebno važan Cedeviti, koja bez medalje mlađih kadeta ili seniorskog naslova, po prvi puta neće u finale kupa „Dražen Petrović“.

Zagreb eventualnim zlatom mlađih kadeta može do finala, što bi bila još jedna potvrda oporavka kluba koji je hrvatskoj košarci dao Sesara, Tomasa, Simona, Tomića, Žorića, Šarića i Hezonju.
Cibona je u najugodnijoj poziciji, ali mlađi kadeti moraju bar do finala da bi osigurala nastup u rujanskom finalu.

Dubrava je 2011. bila treća u ukupnom poretku kupa „Dražen Petrović“, od tada uvijek među prvih deset klubova u Hrvatskoj. Ove godine samo je medalja mlađih kadeta ostavlja u TOP 10.
U svakom slučaju uzbuđenja neće manjkati u Trnskom, jer mlađi kadeti osim o medaljama, uvelike odlučuju i o uspjehu svojih klubova.

RASPORED ZAVRŠNOG TURNIRA:
Subota, 07.06. Dvorana u Trnskom
17.00  Zagreb – Cedevita
19.00  Cibona – Dubrava
Nedjelja, 08.06. Dvorana u Trnskom
17.00  Utakmica za 3.mjesto
19.00  Utakmica za 1.mjesto

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije