19.06.2023. u 13:04
– Luka će sam odlučiti. Bilo je jako emotivno jučer za njega. Žao mi je zbog svih nas, ali posebno zbog njega. Imat će moju podršku što god odlučio. Mislim da nam treba jer smatram da ova generacija još nije sve napravila
Samo ključni događaji

I dalje pratimo vatrene u zračnoj luci koji će se sada ukrcati u autobus.

 
DALIĆ

- Ponosan sam na naše igrače, napravili su veliki rezultat. Moraju biti ponosni na ovih pet godina, na ono što je bilo u Rotterdamu i Ligu nacija. Doveli su sinoć 35 tisuća navijača u Rotterdam što je najviše gledatelja na jednoj utakmici izvan Hrvatske - rekao je izbornik Zlatko Dalić i dodao:

- Jučer sam rekao da su jedanaesterci lutrija. Pogriješio sam, jedanaesterci nisu lutrija, to je mentalna snaga. Žao mi je zbog starijih igrača, Modrića, Kovačića, Brozovića što nismo osvojili zlato. Žao mi je, no ponosan sam i idemo dalje.

Bi li išta mijenjao u pripremi utakmice?

- Ne bih ništa mijenjao, velika borba je to bila. Ivan Perišić je odigrao sjajnu utakmicu kao bočni igrač, komunikacija među igračima je bila sjajna. Sve što smo trebali smo napravili.

Hoće li Modrić i dalje igrati za Hrvatsku?

- Luka će sam odlučiti. Bilo je jako emotivno za njega jučer. Žao mi je zbog svih nas, ali posebno zbog njega. Imat će moju podršku što god odlučio. Mislim da nam treba jer smatram da ova generacija još nije sve napravila. Nisam ga jučer pitao, bilo je jako puno emocija. Pustite ga da se odmori.

 

U zračnoj luci je nekoliko desetaka naših navijača. Prvi je izašao Livaković, a navijači su ga dočekali pljeskom.

Uživo smo s vatrenima!

--

SLETJELI

Vatreni su sletjeli na hrvatsko tlo. Uskoro očekujemo njhihov dolazak pred našu kameru i izjave.

 

Naša je ekipa na mjestu događaja i moći ćete gledati uživo dolazak i izjave izbornika Zlatka Dalića i ostalih.

Nakon utakmice je odlučeno da neće biti dočeka za vatrene danas u Zagrebu. Igrači sada idu na ljetni odmor nakon sezone koja je bila iznimno duga i naporna. Vatreni će danas oko 12.20 sletjeti u zagrebačku zračnu luku, no neće se svi vratiti s reprezentacijom.

 
POČINJEMO

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela osvojiti prvo zlato u povijesti. Vatreni su bili jako blizu, no u finalu Lige nacija u Rotterdamu su poraženi od Španjolske. Nakon 120 minuta nije bilo golova, a furija je slavila boljim izvođenjem jedanaesteraca.

 

Komentara 17

FR
freeshooter
12:45 19.06.2023.

...samo jedno, bravooo naši vatreni, hvala na svemu...idemo dalje, za godinu dana do kraja, do tog zlata... iako je sada težak dojam bez željenog zlata...vratit će nam se to, možda nam ovo donese motiv, iskustvo i tu sreću na EP... vatreni vi ste naš ponos, toliko značite za naciju...Luka povedi nas do zlata na Euru...

Avatar Zagrebčanec
Zagrebčanec
12:49 19.06.2023.

Bravo dečki! I Daliću i svima vama moj naklon do poda! Bili ste zaista izvrsni i svi se ponosimo s vama! Živjela Lijepa Naša!

Avatar antikomunist2
antikomunist2
13:04 19.06.2023.

Ponosni smo na vatrene i gospodina Dalića! Najveći su i nama najdraži. Zato nas neće zanimati što o tome misle mediji iz "regiona"!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije