POBIJEDITE KAMERUN!

Utakmica života Nike Kovača u kojoj će imati figuru viška – Mandžu

Hrvatska reprezentacija
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
18.06.2014.
u 09:00

Važno je da igraju nogomet, da uzmu loptu i pokažu tom društvu iz Kameruna da Hrvati imaju vic, da imaju kvalitetu i znanje koje nas napokon može odvesti u drugi krug.

Opet jedna od onih sudbonosnih utakmica... Koliko smo puta napisali da naša "srca vatrena" igraju utakmicu života. Da, i dvoboj s lavovima spada u tu sferu životnih utakmica. Naravno, dan će svanuti i nakon dvoboja u Manausu. Uvijek svane... Pred Nikom Kovačem je utakmica života, njegov najveći trenutak u kojem nas mora uvjeriti da nije najvrednije noge Europe dobio tek tako.

U momčadi ima osvajača Lige prvaka, Europske lige, prvaka Bundeslige, ima dragulje koji mogu puno. I nema veze hoće li biti vlaga, hoće li naši igrači halucinirati poput Talijana. Važno je da igraju nogomet, da uzmu loptu i pokažu tom društvu iz Kameruna da Hrvati imaju vic, da imaju kvalitetu i znanje koje nas napokon može odvesti u drugi krug.

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell

Kovač je u odnosu na utakmicu s Brazilom dobio figuru viška. I to ne bilo kakvu. Mandžukić može i mora biti ključni čovjek našeg finala Svjetskog prvenstva. Da, dvoboj s Kamerunom u ovom je trenutku baš to. Finale. Treba nam ta pobjeda za zamah, i Meksiko će biti još jedna utakmica života. Ali idemo korak po korak. Protiv Brazila nismo položili ispit jer nismo igrali nogomet. Htjeli smo "nulu" i dobili smo je... Neka Kamerun bude druga priča.

>>Kovač: Odgovarao bi nam i bod protiv Kameruna, no o tome ne razmišljam

>>Srebrić: Teren u Manausu je dosta oštećen

>>Evo kako sve Hrvatska može proći skupinu!

Komentara 22

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
09:24 18.06.2014.

Ne nabušimo li Kamerun, koji se pokazao kao nezainteresirana, nemotivirana i lijena ekipa, nemamo stvarno šta raditi dalje na SP. Krađa protiv Brazila se sad može pokazati kao dobra stvar jer skreće strah i tremu u nabrijanost i agresivu.

Avatar Topgen
Topgen
15:08 18.06.2014.

Veceras cemo im uvaliti sesticu , za Hrvatsku , za dom. Za polufinale , spremni.

TO
tomzag
09:41 18.06.2014.

Kamerun se mora rutinski odraditi, a Meksiko kojem je najbolji igrač golman - također mora pasti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije