MARTIN BATURINA

'Uzeti Modrićevu desetku san je svakog djeteta, ali jednu stvar si ne želim raditi'

Zagreb: Erlić i Baturina obratili se medijima uoči treninga
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/5
10.10.2024.
u 20:04

Prvi put kad sam došao samo sam promatrao tko što radi, samo gledaš i učiš. Uvijek možeš napredovati u reprezentaciji - kazao je Baturina

Martin Baturina stigao je na okupljanje Vatrenih uoči utakmica Lige nacija protiv Škotske i Poljske u sjajnoj formi.Veznjak Dinama odigrao je maestralnu utakmicu protiv Monaca.

“Prije toga tjedan je stvarno bio loš, drago mi je da je došao i taj dobar tjedan, samo treba tako dalje nastaviti. Reprezentacija je jako dobro iskustvo za mene, nisam igrao puno takvih utakmica. Tu su stvarno sjajni igrači, velika konkurencija, dokazuješ se na svakom treningu i nadaš se da ćeš biti unutra”.

Mnogi ga vide kao nasljednika Luke Modrića u nacionalnoj vrsti.

“Stvarno si ne želim stvarati pritisak. “Uzeti” desetku od Luke... To sanja svako dijete, ali ne žurim nigdje, idemo korak po korak. O igranju s Lukom i njegovim savjetima ne treba puno govoriti, svi znamo kakav je majstor, ne samo on nego svi ti igrači. Samo gledaš i učiš. Prvi put kad sam došao samo sam promatrao tko što radi, samo gledaš i učiš. Uvijek možeš napredovati u reprezentaciji”, kazao je Baturina.

Zagreb: Erlić i Baturina obratili se medijima uoči treninga
1/11

Martin Erlić skrasio se u Bologni i nastavio svoju talijansku avanturu.Pouzdani branič Vatrenih u novom klubu ima jaku konkurenciju, ali spreman je na sve izazove.

“Dugo sam u Italiji, dobro sam se snašao i neki moj cilj je bio da ostanem tamo. Ovo s Bolognom se dogodilo u kratkom roku, sretan sam što sam ostao tamo i što igram i dalje u Italiji”, rekao je Erlić.“Nadam se da sam dobro iskoristio minutažu koju sam dobio, poznajem trenera, momčad je kvalitetnija od Sassuola, ali što je bolja konkurencija, to sam i ja bolji. Na meni je da radim i da iskoristim priliku.Dobro me krenulo, mislim da sam to zaslužio svojim radom i upornošću, želim nastaviti dalje tako. Znam da je u reprezentaciji velika konkurencija, ali samo trebam dalje nastaviti raditi i nadam se da će biti još medalja”, kazao je Erlić.

Komentara 1

BA
Blokirani admin
22:14 10.10.2024.

Ako on postane igrac prosjecnog kluba lige petica , ja cu bit presretan , nazalost bit ce novi Ante , Alen , ...nema karakter i to je vidljivo ,jer bi ga vec trazilo 10 klubova a zapravo nema konkretnih ponuda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije