TRENER DINAMA

Igor Bišćan priznao da Dinamo nema kadar: Ovo nije normalna situacija

Zagreb: Trener Dinama Igor Bišćan prvu utakmicu odradio protiv Lokomotive
Marko Lukunic/PIXSELL
14.04.2023.
u 13:56

Susret sa Slaven Belupom najavit će trener plavih Igor Bišćan, a njegovu konferenciju možete uživo gledati na našem portalu

Nogometaši Dinama sutra u 19:10 na Maksimiru igraju utakmicu sa Slaven Belupom u 29. kolu SuperSport HNL-a. Susret je najavio trener plavih Igor Bišćan, a njegovu konferenciju mogli ste gledati na našem portalu.

– Očekujemo da će se Petković priključiti treninzima s momčadi idućeg tjedna. Theophile je ozlijeđen i neće idućih desetak dana moći normalno igrati.

Je li ga iznenadio manji kadar Dinama?

– To nije normalno za Dinamo. Devet bodova prednosti nam daje sigurnost, ali ne volim kada se ekipa mora previše oslanjati na mlade igrače. Na njih se treba oslanjati postupno. Trebamo imati 22, 23 igrača ujednačene kvalitete. Ali, neki mladi igrači će dobiti šansu kakvu ne bi dobili da su okolnosti uobičajene.

Dinamo je produljio ugovore s nekima od ključnih igrača...

– To su dečki koji imaju kvalitetu biti ovdje i od kojih očekujemo normalne stvari. Vjerujemo u njih i to je zalog za kvalitetniju budućnost.

Mislav Oršić?

– Ne znam ima li šanse da se vrati, no on je uvijek dobrodošao.

Matija Frigan iz Rijeke spominje se kao pojačanje Dinama.

– Ne bih o tome, ne govorim o drugim igračima.

Skočić je preuzeo mladu reprezentaciju.

– Želim mu svu sreću, posebno na Europskom prvenstvu. Bit će mu lijepo raditi. Savez pruža veliku podršku i rezultati nisu izostali. Želim mu svu sreću.

Dinamo pada pred kraj utakmica.

– Nema smisla sada raditi na fizičkoj pripremi igrača jer je to osjetljivo. Nije jednostavno kada se golovi primaju u zadnjim minutama. Djeluje da nisi dovoljno odlučan, a to mora biti drukčije jer je teško strepiti do zadnje sekunde.

Kako će mu biti vratiti se na Maksimir?

–  Na utakmici u Kranjčevićevoj bila je frka, nisam očekivao onoliku podršku ljudi. Hvala svima na podršci. Nismo osjetili nikakvu negativu. Vjerujem da će tako biti i sutra, a na nama je da to vratimo kao što smo vratili u Kranjčevićevoj.

Ključne riječi

Komentara 9

UJ
ujna
15:02 14.04.2023.

A Maminjo bio lopov? Ako je ukrao ali je i dao navijačima osmjeh na lice, ovi su krali bez grča na licu i dali bore na čelo navijačima. Idemo Igore, polako ali hrabro, a drug isušivač močvare neka još malo trenira.

LN
lotrscak_nije_iz_ZG
15:48 14.04.2023.

Sad kad je Možemo ušao u Dinamo, pozdravite se s Ligom prvaka. A i s domaćom.

NI
Nipos66
16:49 14.04.2023.

Nema se kadar za Slaven a od prošlog trenera se tražilo izbacivanje Milana....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije