Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOTEL PANORAMA

UŽIVO Večeras saznajemo tko je nova Miss sporta. Pratite prijenos iz Preloga

Foto: Direkcija izbora
1/5
06.07.2023.
u 19:57

U zabavnom dijelu programa nastupit će članovi Rock'n'roll kluba Gimnazija, plesači Top Stepa, te sopranistica Barbara Othman i violončelistica Ana Rucner

Večeras ćemo saznati tko jE nova Miss sporta Hrvatske. Naime, finalni izbor počinje u 20 sati u hotelu Panorama u Prelogu. Za titulu najljepše nadmetat će se 15 sportašica, a Magdalena Orlić predat će večeras svoju krunu. Sportašice će se predstaviti u četiri izlaza – sportska odjeća Body feeling i tenisice Paul Green, kupaći kostimi modne dizajnerice Mirsade Jureša, potom talent show i na kraju u večernjim haljinama Kookabee.

U zabavnom dijelu programa nastupit će članovi Rock'n'roll kluba Gimnazija, plesači Top Stepa, te sopranistica Barbara Othman i violončelistica Ana Rucner. 

Dan prije izbora sportašice su razbijale tremu u vožnji čamcem po jezeru Dubrava, te vožnji motornim zmajem i malim avionom. Večer j završila uz bazen i roštilj obiteljske kuće Gregoraš.

VEZANI ČLANCI:

Prijenos uživo možete pratiti na ovom linku

Ključne riječi

Komentara 1

T2
Tomo_20
18:01 07.07.2023.

Majko mila same sirutke daj se bar malo suncajte!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije