11.10.2022. u 23:00
Hrvatski i austrijski prvak odigrali su uzrvatni susret grupne faze Lige prvaka pred više od 20 tisuća navijača na prepunom Maksimiru.

Nogometaši Dinama i Red Bull Salzburga odigrali su u 4. kolu skupine E Lige prvaka bez pobjednika 1-1 na maksimirskom stadionu.

RB Salzburg je poveo vrlo brzo, već u 12. minuti je strijelac bio Seiwald nakon pogreške Ivanušeca i brzog kontranapada kojeg su izveli gostujući igrači. No, Dinama je taj primljeni pogodak samo dodatno podignuo. Hrvatski prvak je do kraja prvog poluvremena bio mnogo bolji, napadao je i pritiskao suparnika, a do izjednačenja je došao u 40. minuti.

Strijelac je bio Ljubičić, s tim da je u svemu pomogao gostujući igrač Pavlović kojeg je lopta pogodila i pritom promijenila smjer.

>> POGLEDAJTE POGODAK

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

U nastavku nije bilo pogodaka iako su oba sastava imala nekoliko odličnih prilika za pogodak. Isto tako, svaka je momčad po jednom pogodila okvir vrata. Luka Sučić za goste, a Petar Bočkaj iz slobodnog udarca za Dinamo u 91. minuti.

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

Dinamo nakon četiri utakmice ima četiri boda, dok je Red Bull Salzburg na šest bodova.

U 5. kolu igraju Dinamo - Milan (21 sat) i RB Salzburg - Chelsea (18.45 sati). Utakmice se igraju 25. listopada.

Utakmicu je obilježilo i nekoliko spornih sudačkih odluka. Više o tome čitajte OVDJE.

>> DETALJAN TIJEK OVE UTAKMICE PRONAĐITE NA KRAJU ČLANKA

Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Goran Vlaović: Nacionalni stadion je veliki problem, Boban je otkrio da se na tome ozbiljno radi

DINAMO
Ljubičić 40'
1-1
SALZBURG
Seiwald 12'
DINAMO - SALZBURG, 21:00, MAKSIMIR
Kraj
KRAJ. (Kraj)

Gotova je utakmica.

90'+3

Možda i jedna od posljednjih prilika za Dinamo večeras, Petković i Bočkaj su krenuli prema golu, ali sve se završilo daleko od vrata.

Žuti karton
90'+2 (Žuti karton )

Sučić je požutio zasluženo nakon prekršaja.

Nadoknada
90' (Nadoknada)

Igraju se četiri minute nadoknade. Dvije su već prošle.

Žuti karton
90' PRILIKA (Žuti karton )

Dobra prilika za Dinamo. Slobodan udarac sa samog ruba sredine kaznenog prostora. Još je dodatno požutio Pavlović jer je koristio lakat Baturinu.

 

Izveo je Bočkaaaaaaaj iiiiii greeeedaaa!!! Centimetri su dijelili Dinamo od gola.

89'

Nevolja za Čačića. Mislav Oršić uhvatio se za gležanj nakon prekršaja, a sve izmjene su potrošene, nadajmo se da će izdržati do kraja.

89'

Hoće li završiti neriješeno ili će jedna od momčadi stići do gola?

Zamjena
86' (Zamjena)

"Domaća" izmjena kod gostiju iz Austrije.

 

IZLAZI: Šeško

ULAZI: Šimić

 

Svoju posljednju zamjenu koristi i Čačić.

 

IZLAZI: Mišić

ULAZI: Bulat

85'

Pet minuta i sudačka nadoknada do kraja i Dinamo je dobio svježu krv vidi se to jer Modri su pojačali napad i zaprijetili.

82' PRILIKA

Livaković spašava!

Zamjena
80' (Zamjena)

Nova izmjena u redovima Dinama. I to trostruka.

 

IZLAZE: Špikić, Ivanušec, Ristovski

ULAZE: Bočkaj, Baturina. Moharrami

77'

Lijepo su to petom gosti poslali u kazneni prostor po desnoj strani, našao je to netko od igrača, ali lopta je srećom završila u bloku, slijedi korner. No bez veće opasnosti, iako Dinamo teško diše zadnjih par minuta, Čačić će opet morati mijenjati, traži se recept za pobjedu.

74' PRILIKA

Vrlo opasna prijetnja Sučića! Greda je spasila Dinamo.

 

Započeo je svoj prodor, prošao trojicu igrača, nitko nije na bio na bloku pa je mogao raspaliti s 20-25 metara ravno prema golu.

73'

Ovako izgleda omjer snaga na terenu. Dinamo i dalje jači u posjedu.

70'

Polako ulazimo u završnicu utakmice. Sijeva posljednjih minuta pored vrata Livakovića.

Zamjena
68' (Zamjena)

I Čačić mijenja. Strateg Dinama želi pobjedu i odlučuje se za 4-4-2. Sve ili ništa!

 

IZLAZI: Ademi

ULAZI: Drmić

66'

Nekoliko brzih i dugih lopti Austrijanaca, žele preskočiti Dinamovu obranu što im za sada ne uspjeva, ali pritisak se osjeti. 

65'

U zadnjih par minuta Salzburg je puno ozbiljnije preselio igru na Dinamovu polovicu terena. Slijedi izmjena Dinama.

63'

Ima svježine u Adamuu koji je odmah prijetio Livakoviću i uputio riskantan udarac, morala je uklizati i obrana i pomalo u panici izbacila loptu. Dodajmo kako Čačić zagrijava više igrača.

Zamjena
62' (Zamjena)

Prva izmjena Austrijanaca, isto kao i u Salzburgu:

 

IZLAZI: Okafor

ULAZI: Adamu

60'

Okafor je dobro istrčao prema naprijed. Na kraju je sve završilo prekršajem sa ruba kaznenog prostora. Opasna situacija za Dinamo. Sučić je izveo silovito i zaobišao živi zid Dinama, ali pored gola.

57'

Opet najavljuje Dinamo. Ljubičić nakon prodova mijenja strane i pronalazi Špikića, ali nisu se dobro snašli i loptu je brzo očistio Sučić i poveo novi napad gostiju koji je završio novim upisom u statistiku.

56' PRILIKA

Ubačaj Perića za Špikića koji je bio u skoku na tri metra od gola i glavom uputio loptu prema golu, ali samo do vratara.

55'

Deset minuta je prošlo u nastavku, čini se da se sprema izmjena kod Austrijanaca, Dinamo i dalje opasno pritišće.

54' PRILIKA

ADEMIIII

Dobro odrađena akcija po desnoj strani završila je pogotkom Ademija prema vratima, ali lopta se odbija od bloka u korner.

53'

Stigao je i službeni podatak - dvoboj na Maksimiru prati 20.779 navijača, od toga 480 gostujućih. Slika bi bila i bolja da na poluraspadnutom stadionu nije zatvorena cijela tribina.

Žuti karton
52' (Žuti karton )

IVANUŠEEEEC Pada u kaznenom prostoru, ali Nijemac je procijenio da je to simuliranje i kažnjava ga žutim kartonom. Ovoga puta ispravna odluka suca, nije bilo kontakta.

51'

Seiwald je pokušao još jednom sam poslati loptu prema Livakoviću, ali griješi. Prvi to pokušaj strijelca nakon pogotka u 12. minuti.

50'

Nakon prvih pet minuta u nastavku nema većih opasnosti niti s jedne strane još se uigravaju obje momčadi nakon odmora u svlačionici.

Početak
POČETAK DRUGOG POLUVREMENA (Početak)

Počelo je drugo poluvrijeme na Maksimiru, ali bez izmjena u momčadima. Oba trenera sigurna su u svoj odabir. Dinamo kreće ofenzivno i traži još pobjedu.

 

Spomenimo kako se trenutno igra i dvoboj Chelsea i Milana u kojemu momčad iz Londona trenutno vodi 2:0, a pao je i crveni karton.

Poluvrijeme
KRAJ PRVOG POLUVREMENA (Poluvrijeme)

Uzbudljivo prvo poluvrijeme završava 1-1. Zabio je Seiwald u 12. minuti i šokirao domaćina odmah iz prve prilike. No, vratio se Dinamo i grizao i zabio već u 19. no taj je pogodak spornom sudačkom odlukom poništen. Ipak, u samoj završnici, opet uz sudačku dramu zabio je Ljubičić, pogodak je poništen prvo, a zatim nakon VAR provjere priznat i Dinamo s nadom i moćnom igrom odlazi na predah.

Nadoknada
45' (Nadoknada)

Igrat će se još dvije minute nadoknade.

Gol
40' GOL (Gol)

GOOOOOL!

Udarac je uputio Ljubičić pa je prvo zbog ometanja vratara pogodak poništen te se uključio VAR i ispravio još jednu veliku pogrešku suca. Loptu je skrenuo igrač Salzburga tako da sporne situacije nije bilo.

39'

Bližimo se kraju prvoga dijela, Austrijanci su sada ušli u malo agresivniju igru s dva uklizavanja zbog kojeg su zaradili prekršaj, ali njemački sudac za sada koristi pedagoške metode razgovora, još nije posegnuo za kartonom.

38' PRILIKA

IVANUŠEEEEC! Kakva prilika. Majstorski je sada potegnuo na volej i iskupio se za pogrešku od maloprije, ali snažan udarac s ruba kaznenog prostora otišao je direktno u vrata gostujuće momčadi.

37'

Uf Šutalo je spasio Dinamo od nezgodne situacije, novo pogrešno dodavanje Ivanušeca, falilo je koncentracije i opet je skoro pustio loptu u izravnu šansu Austrijancima.

36'

Izašao je Ljubičić i iznio do Oršića koji je poslao za Ademija koji nije mogao ništa dalje izvesti jer mu je čuvar Šeško ograničio mogućnosti, ali lopta je i dalje ostala Dinamu, točnije do Mišića koji je napravio prekršaj na rubu terena.

33'

Privatizirali su sada domaći loptu, Austrijanci mogu samo gledati, ali ne i dodavati se. Dinamo ima gotovo potpuni posjed zadnjih par minuta, ali i dalje nema pogotka. Ali ne žure se Austrijanci po loptu, popustili su i pressing jer im ovaj rezultat odgovara.

 

31'

Evo i jednog pokušaja za Sučića, ali bez prave opasnosti, onako, čisto za statistiku...

30'

Ristovski je spriječio možebitni izlazak Salzburga tako da je lopta ostala u posjedu Dinama i nakon pola sata igre Modri grade novi napad, ali iako opasnosti ima, novog pogotka za sada nema u mreži Austrijanaca koji vode od 12. minute.

28'

Ivanušec je lijepo iznio loptu, ali nije imao kome dodati u drugom valu naišao je Ljubičić i kombinirao s Oršićem, pokušao je i do Petkovića, ali nije mogao pa je vratio nazad. U novom pokušaju Ljubičić je pokušao prizemnu loptu poslati u peterac.

 

Nakon gotovo pola sada igre posjed lopte je u omjeru 62-38 za Dinamo.

Korner
25' (Korner)

Evo nam već i petog kornera Dinama. Nastao je glavomet u kaznenom prostoru. Pritišće Dinamo maksimalno. Na kraju je na korak od lopte u čistom ziceru ostao Petković, ali nije uspio do lopte.

23'

Digao se sada tempo s obje strane, Dinamo traži ovaj pogodak bez kojeg je ostao maloprije.

20' SPORNA ODLUKA?

KAKAV PEH!

Petković je zabio za 1:1, ali doslovno sekundu prije oglasio se sudac i prekinuo igru zbog prekšraja Perića. Naime, došlo je do sudara Perića i napadača Salzburga, ali iza leđa suca. Korner se ponavlja. Neobična odluka suca.

Korner
19' (Korner)

Novi korner za Dinamo, izveo ga je Oršić.

16' PRILIKA

Nije ovo loše sada izveo Ademi. Uspio je osvojiti duel u skoku sa igračem koji ga je čuvao te uputiti udarac prema golu, ali sve je završilo previsoko.

Gol
12' GOL (Gol)

Zabili su gosti iz prve i jedine prave prilike do sad. Strijelac je Seiwald.

 

Brzu akciju u kontri su izveli gosti nakon krivog dodavanja Ivanušeca na 30 metara. Šeško je iznio loptu, a Šutalo umjesto bloka, samo je smirio loptu za strijelca Seiwalda koji je zabio s ruba kaznenog prostora kroz noge Periću.

10'

Deset minuta igre je iza nas. Salzburg je nakon prodora u šesnaesterac izborio novi udarac iz kuta. Prilično jednostavno obje momčadi dolaze kaznenih prostora, utakmica je vrlo otvorena.

8' PRILIKA

I tek što smo to napisali evo i prve prave prilike. Špikić je u prodoru po desnom boku došao do prilike za udarac, ali čisti u panici to netko od Austrijanaca i završava u korneru. Iz kornera čiste gosti s prve vratnice,

7'

Nakon prvih nekoliko minuta dojam je da je Dinamo čvrsto i odlučno ušao u utakmicu, no gosti su itekako aktivi i agresivni od prve minute u napadu. Sve u svemu, svjedočimo dobrom otvaranju, osim par individualnih pokušaja, za sada bez nekih velikih i ozbiljnih prijetnji.

6'

Lijepo je sada u solo prodor izašao Špikić i iznio loptu u protivničku polovicu, ali nije bilo nikakve opasnosti niti šuta prema vratima gostiju.

6'

Uf! Veliki pritisak na Livakovića sada morao je pomalo panično ispucati loptu.

4'

Ivanušec iz drugog pokušaja uspjeva doći do lopte i gura naprijed, ali nitko od Modrih nije bio na lopti. U drugom naletu Petković je srušio Soleta, ali nije bilo namjere i nakon kraćeg prekida nastavlja se igra. Napad je za Salzburg.

Korner
2' (Korner)

Evo i prvoga ubačaja iz kuta za Salzburg. Ubačaj iz kuta izbio je glavom Petković do out linije i bit će još jedan ubačaj iz kuta za goste. Pokušaj centarfora, no Okafor ne stiže do lopte i bit će ispucavanje za Livakovića

1'

Prvi napad je za Dinamo, no Austrijanci su brzo presjekli loptu, uzeo je Ulmer i uputio prema šenaestercu domaćih, ali bez opasnosti.

Početak
POČETAK (Početak)

Na rasprodanom Maksimiru njemački sudac Stieler označio je početak utakmice!

STATISTIKA

Dok čekamo početak utakmice, evo i malog podsjetnika na Dinamov put u Ligi prvaka.

Foto: PIXSELL / DHMZ

ZAGRIJAVANJE U TIJEKU

Zadnje informacije s terena dao je pomoćni trener Alen Peternac

 

- Dečki jedva čekaju izaći na teren. Teško je igrati protiv Salzburga, oni su brza, okomita momčad, ali sada smo doma, pametniji smo, znamo sve njihove mane i vjerujemo u pobjedu. - rekao je Peternac.

 

Igrači su u međuvremenu počeli sa zagrijavanjem.

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Foto: Sanjin Strukić /PIXSELL

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

PITAMO VAS?

Što kažete? Kako će Dinamo odraditi posao večeras? Kladionice su neodlučne, ali daju prednost Austrijancima...

 

>> GLASAJTE U ANKETI OVDJE

Komentar čitatelja
ZAVIRITE U SVLAČIONICU (Komentar čitatelja)

Sve je spremno! Zavirite u svlačionicu Dinama uoči odlučujuće utakmice...

>> CIJELA GALERIJA JE OVDJE

11.10.2022., stadion u Maksimiru, Zagreb - UEFA Liga prvaka, 4. kolo, skupina E, GNK Dinamo - Red Bull Salzburg.  Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

IDEALNI UVJETI

Spomenimo i to kako će igračima i meteorološki uvjeti biti idelani. Na stadionu je u ovome trenutku 15 stupnjeva, uz polubolačno vrijeme. Nikakve vremenske poteškoće se ne očekuju, a otprilike pola sata prije utakmice stadion se i dalje puni, a tribinama se ore pjesme Novih fosila, Hladnog piva, Pipsa i drugih. Sve ovo obećava odličnu utakmicu.

DOMINACIJA DOMAĆIH

Iako Dinamo nikada koliko statistike pamte nije pobjedio RB Salzburg, večeras će mu posao olakšavati ispunjeni Maksimir i dominacija domaćih navijača. Naime, gostujućih navijača bit će svega 480.

UŽIVO S MAKSIMIRA

Naši reporteri javljaju se uživo ispred Maksimirskog stadiona.

 

S prepunog Maksimira izvještava kolega Željko Janković.

ATMOSFERA

Večeras se očekuje sjajna atmosfera na stadionu, dok se navijači trenutno skupljaju ispred Maksimira.

 

Bacite pogled i pogledajte kako to sve izgleda OVDJE

SASTAVI

Dinamo: Livaković - Perić, Šutalo, Ristovski - Ljubičić, Mišić, Ademi, Špikić - Ivanušec - Oršić, Petković

Salzburg: Kohn - Ulmer, Pavlović, Solet, Dedić - Kjaergaard, Gouma-Douath, Seiwald - Sučić - Okafor, Šeško

ŠTO KAŽU KLADIONICE?

Dinamo prema tečajevima kladionica nije favorit.

 

Što vi mislite, mogu li plavi do pobjede? Glasajte OVDJE

ZAPANJUJUĆI PODATAK ZA DINAMO

U četvrtom kolu europskih natjecanja odlučivala se europska utakmica Dinama...

 

Više o tome OVDJE

BJELICA SE VRAĆA NA TRIBINE
Hrvatski prvak Dinamo danas od 21 sata igra vrlo važan europski dvoboj protiv austrijskog Salzburga na Maksimiru. Susret će pratiti rasprodan stadion, a u svečanoj loži će se naći i jedno dobro poznato ime, više o tome OVDJE
SUDAC
Susret 4. kola E skupine nogometne Lige prvaka između Dinama i RB Salzburga, u utorak na stadionu Maksimir, sudit će Nijemac Tobias Stieler.
 
Riječ je o 41-godišnjem pravniku koji je prije dvije godine "Modrima" sudio u trećem pretkolu Lige prvaka protiv Ferencvaroša u Budimpešti. Hrvatski prvak je izgubio sa 1-2 i ispao je iz borbe za plasman u LP.
Info
TRENER SALZBURGA (Info)

10.10.2022. Zagreb, - Konferencija za medije RB Salzburga uoci 4. kola Lige prvaka protiv Dinama.Na konferenciji su se obratili Amar Dedic i trener Matthias Jaissle Photo: Igor Soban/PIXSELL
Foto: Igor SobanPIXSELL

Morat ćemo igrati 100 posto, ako želimo pobjedu u Zagrebu, kazao je trener austrijskog prvaka RB Salzburga Matthias Jaissle na novinarskoj konferenciji na stadionu Maksimir uoči sutrašnjeg ogleda 4. kola E skupine Lige prvaka

.

Nakon tri kola RB Salzburg vodi na ljestvici skupine s pet bodova, Chelsea i Milan imaju po četiri boda, dok je Dinamo na začelju s tri boda.

 

Nakon što su u prvom susretu slavili sa 1-0, Austrijanci su u Zagreb stigli s porukom "posao još nije završen", svjesni da na Maksimiru imaju priliku napraviti možda i ključan korak prema osiguranju "europskog proljeća" u nekom od kupova.

 

"Dobro smo analizirali prvu utakmicu. Očekujem da će Dinamo igrati ofanzivnije, ali pokazali su svoju snagu i u Salzburgu. Bit će puno snažniji, kao što su igrali protiv Chelsea. Morat ćemo igrati 100 posto ako želimo tri boda," kazao je trener austrijskog prvaka.

 

Salzburg dolazi u Zagreb s nizom od 15 utakmica bez poraza u svim natjecanjima. Zadnji poraz upisali su u srpnju od Sturma u prvenstvu. Međutim, RB Salzburg je prošle sezone prošao skupinu LP kao drugoplasirani. Na tri gostovanja nije upisao pobjedu. Remizirao je kod Seville (1-1), te izgubio kod Wolfsburga (1-2) i Lille (0-1). Potom je ispao u osmini finala od Bayerna.

 

Austrijske kolege je zanimalo je li vrijeme i za gostujuću pobjedu u Ligi prvaka.

 

"Vidjet ćemo kako će biti u utorak, želimo pobjedu. Dobro smo se pripremili," dodao je Jaissle.

 

Trener austrijskog prvaka ima dosta izostanaka i problema s ozljedama. Fernando (bedro), Dijon Kameri (rame), Justin Omoregie (bedro) i Samson Tijani (noga) su izvan stroja, a upitan je i nastup Nicolasa Capalda (koljeno), Sekoua Koite (bedro) i Andreasa Ulmera (aduktor).

 

"Nećemo ništa komplicirati. Znam sastav koji će sutra nastupiti. Pričekat ćemo posljednji trening kako bi vidjeli jesu li svi igrači dobro," istaknuo je strateg RB Salzburga.

 

Na novinarskoj konferenciji je bio i 20-godišnji branič Amar Dedić.

 

"Samopouzdanje u momčadi je visoko jer u prva tri kola nismo upisali poraz. Želimo da tako ostane i nakon Zagreba," kazao je Dedić.

 

Dedić je rođen u Austriji, međutim nastupao je za sve uzraste BiH reprezentacije. Za prvo momčad Salzburga debitirao je u kolovozu protiv Hartberga i od tada je u momčadi.

 

"Igram na poziciji koju volim, morao sam se dokazati i sretan sam jer sam uspio. Međutim, moram igrati još bolje, moram se još razvijati."

 

Dedić je naglasio kako očekuje agresivniji Dinamo.

 

"U prvoj utakmici smo bili dobri, znamo njihovu napadačku kvalitetu. Sutra će biti drugačije, Dinamo će biti intenzivniji i snažniji, ali mi ćemo biti spremni," zaključio je.

GDJE GLEDATI?
Ovoga puta HRT ne prenosi utakmicu. Prijenos utakmice, kao i emisiju prije i poslije susreta, možete pratiti na Arena Sportu 1. Na našem portalu bit će tekstualni prijenos.
ODLIČNA UVERTIRA JUNIORA
Juniori Dinama u četvrtom kolu Lige prvaka mladih u Kranjčevićevoj su s 2:1 pobijedili Salzburg. Prije jedan dana u Salzburgu domaćini su slavili i mladim plavim nadama trebala je pobjeda da bi ostali u igri za prolazak skupine, za osvajanje jednog od prva dva mjesta, jer baš kao i prva momčad imali su pobjedu nad Chelseajom te poraze od Milana i Austrijanaca.
NE PONOVIO SE ŠAHTAR...

Nadajmo se da će plavi danas, u ključnoj utakmici biti uspješniji nego kad su takvu utakmicu igrali 2019. sa Šahtarom, a to je bila utakmica 4. kola skupine Lige prvaka.

 

Prisjetite se što je bilo OVDJE
Info
MOGUĆI SASTAVI (Info)
Dinamov trener tehnicira s dvije formacije, u Europi je do sada koristio 3-5-2 sustav, dok bi prema nekim informacijama naš predstavnik mogao biti u 'staroj' formaciji kakvoj igra u domaćem prvenstvu.
 
Dakle, ovo bi mogao biti Dinamo za večeras u sustavu 4-3-2-1: Livaković, Ristovski, J. Šutalo, Perić, Ljubičić - Ademi, Mišić - Ivanušec, Baturina, Oršić - Petković.
 

Mjesto bi tako izgubio Dario Špikić, do sada standardan u prvih 11, dok ulazi mladi dragulj Martin Baturina, a vraća se i Stefan Ristovski nakon lakše ozljede.

 

A ovo su mogući sastavi obje momčadi prema SofaScoreu.


Komentara 65

PA
pavomaja2
21:31 11.10.2022.

Vadi van ovoga Ivanušeca Čačiću netrgaj mi živce!

B2
bordon 2
23:02 11.10.2022.

Ovo je Čačić zaribo. Uporni su sa ovim Petkovićem. Mali Baturina je trebao igrati bar drugo poluvrijeme.

SP
Sankt Pauli
21:13 11.10.2022.

Vec po drugi put dobivamo Gol nakon pogreske Ivanuseca, koji se fura na nekakvog Messija

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije