NOGOMETNI TRANSFERI

UŽIVO Osijek ipak traži nasljednika Bjelici, Leipzig želi igrača Dinama

Trener Osijeka Nenad Bjelica
Davor Javorovic/PIXSELL
17.08.2022. u 12:42
Pred nama je ljetni prijelazni rok, vrijeme kada se dogovaraju najveći nogometni transferi. Pratite s nama sve najveće nogometne transfere kao i špekulacije.

Ključni događaji:

Samo ključni događaji
Napoli dovodi Ndombelea

Napoli dovodi francuskog veznjaka Tanguya Ndombelea iz Tottenhama. Fabrizio Romano javlja da je sve već dogovoreno i da će Francuz sutra obaviti preglede u Italiji.

 

Napoli će Tottenhamu platiti 1 milijun eura za jednogodišnju posudbu, a mogućnost otkupa na kraju sezone je za 30 milijuna eura. Napoli će također pokriti većinu plaće francuskog veznjaka. 

 

Usporedbe radi, Tottenham je Lyonu za ovog igrača 2019. godine platio 60 milijuna eura.

Osmo pojačanje Tottenhama

Tottenham je blizu dovođenja svog osmog pojačanja ovoga ljeta. Nova meta Antonija Contea je 29-godišnji veznjak Atalante Ukrajinac Ruslan Malinovskyi, piše TuttoAtalanta.

 

Malinovskyi je u zadnjoj godini ugovora i Atalanta je spremna prodati ga, međutim Spursi bi ga htjeli dovesti na posudbu s mogućnošću otkupa sljedeće sezone. Ukrajinac je član Atalante od 2019. godine kada je došao iz Genka. 

LEIPZIG ŽELI RUKAVINU

RB Leipzig interesira se za mladog Dinamova Gabriela Rukavinu (18). Riječ je o nogometašu juniorske momčadi koji je nedavno briljirao na Memorijalnom turniru Mladen Ramljak kada je zabio pobjednički gol protiv Real Madrida.

Leipzig je poslao pismo namjere Dinamu pa je još uvijek rano govoriti o transferu. U njemački klub već su ranije otišli Joška Gvardiola i Danija Olma.
 

OSIJEK TRAŽI NASLJEDNIKA

Iako je u ponedjeljak stiglo priopćenje iz Osijeka kako Nenad Bjelica ostaje na klupi, Sportklub doznaje da mu čelnici kluba traže nasljednika.

Ljudi bliski onima vrhuške Osijeka viđeni su na hrvatskoj obali u društvu jednog hrvatskog stručnjaka.

I to baš u vrijeme kada se ozbiljno trese stolica treneru Nenadu Bjelici.

Osijek je pet utakmica bez pobjede, a pred njim su dva derbija, protiv Dinama i Hajduka.

Komentara 2

PR
prahrvat
14:14 17.08.2022.

obraz je nakraju najbitniji. odeš sam i ne tražiš nikakvu odštetu. nekad treba biti frajer

PL
plajo
13:42 17.08.2022.

Ako nekog traže onda samo Goran Tomić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije