HRVATSKI IZBORNIK

Dalić: Dečki su otišli na večeru za Modrićev rođendan, a u Armeniji će biti zahtjevno

Rijeka: Konferencija za novinare Zlatka Dalića i Dominika Livakovića
Goran Kovacic/PIXSELL
09.09.2023.
u 09:50

- Igrali smo jake utakmice tako da nam se teže naviknuti za lakšeg nego na težeg protivnika. No, daj Bože da se plasiramo na Euro pa ćemo lako naći protivnike.

Hrvatski izbornik Zlatko Dalić održao je konferenciju uoči odlaska vatrenih u Erevan gdje ih u ponedjeljak očekuje susret s Armenijom u kvalifikacijama za Euro.

- Čeka nas zahtjevan protivnik - rekao je Dalić o Armeniji, a onda se osvrnuo na situaciju s Kovačićem i Majerom koji su osjetili lakše ozljede.

- Nadam se da će obojica biti spremni i da će Kovačić biti u početnom sastavu.

Perišić?

- On ima fizičku superiornost u odnosu na sve. Igrao je kao da je utakmica Svjetskog prvenstva. I zato traje toliko dugo. Veseli me njegova želja i volja.

Sosa?

- Nedostaje mu igre da se vrati u formu u kojoj je bio prije. Nadam se da će u novom klubu doći na razinu na kojoj je potreban.

Petković?

- Nama treba igrač koji zabija golove. Treba nam igrač koji je matinela, a on izlazi između linija, gubi snagu i nema ga. Tražim od njega da bude u šesnaestercu. Sinoć je fantastično dao dva gola, to od njega očekujem. Mora ovako nastaviti, nema kontinuiteta. Bez kontinuiteta neće biti ono što želi.

Modrić danas puni 38 godina.

- Dečki su otišli na večeru, počastili se za rođendan - rekao je Dalić.

Ako se Hrvatska plasira kao prva u skupini, neće imati jake protivnike do Eura.

- Idemo korak po korak, prvo se želimo plasirati. Ali, neće to biti neki veliki problem jer smo dugo zajedno. Igrali smo jake utakmice tako da nam se teže naviknuti za lakšeg nego na težeg protivnika. No, daj Bože da se plasiramo pa ćemo lako naći protivnike.

 
 
 

Komentara 13

PU
Pulchrum
09:32 09.09.2023.

Bravo, Daliću. Bravo, dečki. Ponos Hrvata.

DU
Deleted user
09:29 09.09.2023.

leftardi na apartima!

DU
Deleted user
10:37 09.09.2023.

Očekivana pobjeda, mislio sam da ne ćemo ići dalje od 3:0 kako ne bi ponizili protivnika, hajde, petica je podnošljivo dobra. Igra, ne možemo je ocijeniti, no prema protivniku sasvim OK. Idemo po pobjedu u Astanu, pa kako Bog da! Čestitam izborniku i svim igračima, napose Periji koji je trčao u devedesetoj minuti i kod rezultata 5:0 kao da gubimo, to je naš ponos uz kapetana sigurno sa ponajvećim doprinosom da smo to što jesmo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije