IZNESENA S PARKETA

UZNEMIRUJUĆ VIDEO Stravična ozljeda hrvatske košarkašice. Njeni krici odjekivali su dvoranom

NCAA Womens Basketball 2023:Ohio State vs Tennessee MAR 25
Foto: Steve Faber
1/3
03.10.2024.
u 19:56

Muhl se ove sezone vratila u Europu nakon što je prošlu provela u WNBA-u. Tamo je igrala za Seattle Storm. U draftu WNBA-a je bila 14. izbor. Prije toga je četiri godine Muhl provela na sveučilištu UConn

Hrvatska košarkašica Nika Muhl doživjela je naizgled poprilično tešku povrjedu na susretu europskog Superkupa između Bešiktaša i Fenerbahčea. 23-godišnja igračica Bešiktaša je na kraju treće četvrtine krivo doskočila, a potom se uhvatila za koljeno. "O moj Bože", vikala je u bolovima Muhl. Odmah je na parket izašla liječnička služba i pružila joj pomoć.

Pružanje liječničke pomoći trajalo je dvije minute. Očigledno u bolovima, Muhl se moglo čuti kroz čitavu dvoranu. Na kraju je iznesena na nosilima uz pljesak podrške svih okupljenih. Konkretnih informacija o ozljedi još uvijek nema. Susret je jučer prekinut zbog navijačkih nereda, a danas je nastavljen. Snimku možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Evo kako danas izgleda mjesto na kojem je smrtno stradao Dražen Petrović

NCAA Womens Basketball 2023:Ohio State vs Tennessee MAR 25
1/7

Slavio je Fenerbahče rezultatom 79:63. Muhl je svoje minute iskoristila vrlo dobro. U 27 minuta koliko je provela na terenu zabila je 11 poena uz devet asistencija i tri skoka. Bešiktaš u svojoj momčadi ima još jednu Hrvaticu. Riječ je o Mihaeli Lazić koja je igrala 38 minuta uz četiri koša, pet asistencija i tri skoka.

Muhl se ove sezone vratila u Europu nakon što je prošlu provela u WNBA-u. Tamo je igrala za Seattle Storm. U draftu WNBA-a je bila 14. izbor. Prije toga je četiri godine Muhl provela na sveučilištu UConn gdje je postala igračica s najviše asistencija u povijesti sveučilišta.

VIDEO U čast najvećem: Napravio 11 tetovaža s likom Dražena Petrovića

Komentara 1

GL
globalsolutions
21:17 03.10.2024.

Brzo ozdravljenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije