Iako su se razišli...

Vaha će press konferenciju održati u Dinamovu salonu

\'15.03.2011., NK Dinamo, Maksimirska 128, Zagreb - Dan u drustvu trenera nogometnog kluba Dinamo Vahida Halilhodzica. Nakon sastanaka trener Dinama odradio je trening na pomocnom igralistu Hitrec Kac
Sanjin Strukic/PIXSELL
08.05.2011.
u 20:09

Sada već bivši Dinamov trener Vahid Halilhodžić danas će u Maksimiru održati press konferenciju.

Ne onu koju je ostao dužan nakon utakmice s Interom, nego valjda oproštajnu, u kojoj će navesti razloge odlaska iz Dinama.

– Press konferencija bit će u klupskim prostorijama, jer s gospodinom Halilhodžićem još nije potpisan raskid ugovora – kazala je Dinamova glasnogovornica Morana Đurčević.

A što bude li Vahinu obraćanju nazočio i Mamić, pod čijim će se krovom događati ta predstava? Taj spektakl ni za što se ne smije propustiti.

Komentara 3

SD
satan da shumsky
21:42 08.05.2011.

sad nam dajte pamića da razbije mamića

GU
Gustavo
21:49 08.05.2011.

Pamić bi nokautirao Mamića nakon tri dana pa ga ovaj ni u snu neće zvati u Dinamo, ajde Mamiću zovi Pamića ako si faca.

VK
vječni krojf
09:33 09.05.2011.

Gustavo nemoj kukurikati bez veze.Pitam te,tko je to dosada nokautirao Mamica? Nitko pa nece ni Pamic.Jos jeno pitanje ti postavljam,a koga je to Pamic nokautirao u Karlovcu kad su ga sikanirali,bacali ga u blato,pa ga digli na noge,sramotili ga nekimm pricama i svi ostali zivi i netaknuti,a tako ce biti uskoro i u puli.Ako Mamic i UO Dinama zakljuci da je Pamic pogodan za trenera on ce ga sigurno dovesti.Ipak Hrvatska nije divlji zapad pa tako ni Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije