Dinamo

Vaha: Išao sam po diplomu da mi se regulira dio ugovora

Vahid Halilhodžić (1)
Igor Kralj/PIXSELL
06.09.2010.
u 10:36

- Poraz Francuske pojačao je negativno ozračje. Već 3-4 godine oko reprezentacije se motaju nekompetentni ljudi. Kako su sijali, tako i žanju - kaže Vaha.

U pretinac govorne pošte jučer je sletjela neobična poruka iz Francuske: "Doktore, samo sam htio provjeriti je li sve u redu i kakva je situacija sa Sammirom..." Jasno je odmah bilo da je Dinamov trener Vahid Halilhodžić tražio doktora Sašu Jankovića koji se već godinama brine o zdravlju u modroj svlačionici. Tako neobične okolnosti idealan su ulaz za čašicu razgovora s Vahom.

– Tri dana proveo sam u Francuskoj rješavao neke privatne stvari. Između ostalog morao sam po svoju trenersku diplomu da mi se reguliraju neke stvari u ugovoru. Momčad sam ostavio svojim pomoćnicima i stalno smo bili u kontaktu. Imam potpuni izvještaj da je momčad radila odlično. Sada nas očekuje radni tjedan i priprema za utakmicu s Hajdukom. Bit će to velika utakmica. Neću do srijede imati na dispoziciji neke igrače koji imaju obveza u reprezentaciji, to je jedino mali problem – istaknuo je Vaha.

Mnogi su skloni tezi da je Hajduk u ovom trenutku bolja momčad od Dinama.

– Gledao sam neke DVD-ove s Hajdukovim utakmicama, proučavam ih. Točno je da su u euforiji. Imaju nekolicinu odličnih igrača. Nekoliko okolnosti ide im na ruku, kao i činjenica da stota godišnjica podiže euforiju. Plasirali su se u Europsku ligu i sigurno nam neće biti lako u Splitu. Poljud će sigurno biti pun. Bit će to pravi ispit zrelosti za moju momčad. I sigurno će ovo prvenstvo biti puno neizvjesnije od ostalih. Mi smo uspjeli puno toga promijeniti u našoj momčadi. Atmosfera je vedrija.

Jeste li imali priliku gledati reprezentativne akcije prošlog tjedna?

– Nisam stigao gotovo ništa pogledati. Tek sažetke utakmice Francuska - Bjelorusija. Novi poraz Francuske još je pojačao negativno ozračje u reprezentaciji i oko nje. Ma to nije problem od jučer, već 3-4 godine oko reprezentacije se motaju nekompetentni tipovi. Kako su sijali, tako i žanju – zaključio je Halihodžić.

Komentara 7

VE
Velikogoričan56
12:00 06.09.2010.

Vjerujem i ja da Vaha dobro radi i da nema frke za Dinamo ako se ovako nastavi

OK
OKIDOKI
15:24 06.09.2010.

BIHAĆ ma mulja Haljiljanhođić, bio u bihaću na brzom tečaju, dobio trenersku po brzom postupku,

MA
markovic
11:10 06.09.2010.

sviđa mi se lik,a i cini mi se da se dobro radi još kad bi dobili Hajduk,to bi bilo vrhunski

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije