PRIPREME U ROVINJU

Vaha počeo uigravati momčad za PAOK, Tomečak umjesto Ibaneza

Dinamo (1)
Goran Stanzl/PIXSELL
12.12.2010.
u 16:53

Nogometaši Dinama u Rovinju su na igralištu Valbruna odradili prvi trening, po vrlo ugodnom vremenu, uz 10-ak Celzijevih stupnjeva te pred oko 150 znatiželjnih promatrača.

Halilhodžić je za PAOK počeo uigravati sastav: Kelava – Etto, Barbarić, Tonel, Cufre – Ademi, Calello – Badelj, Sammir, Tomečak – Beqiraj.

Ako je to postava za susret u srijedu, onda iznenađuje ulazak Tomečaka (ne igra više sa zaštitnom maskom) umjesto očekivanog Ibaneza.

Nogometaši Dinama u Rovinju su na igralištu Valbruna odradili prvi trening, po vrlo ugodnom vremenu, uz 10-ak Celzijevih stupnjeva te pred oko 150 znatiželjnih promatrača.
Ključne riječi

Komentara 8

OB
-obrisani-
02:51 13.12.2010.

Najsigurniji parovi- uvjerite se http://vaha-tips.blog.hr/

VE
Velikogoričan56
18:11 12.12.2010.

Prilicno ofenzivna varijanta, steta sto umjesto Etta ne moze igrati Sime Vrsaljko, imali bi puno vise sansi, ovak ce biti ranjivi po desnoj strani, jer Etto zaboravi na svog igraca i bjezi u sesnaesterac u krilo golmanu

EP
Elio Pisaki
22:07 12.12.2010.

Nadam se da ti se san nece ispuniti. 0:0 bi bilo predobro za Luzere. Ne gine Vam braćo 0:3. Imamo istu sudminu mi riječani i vi Zagrebčani. Jedino kapa Hajduku oni su prezimjeli u Evropi bar desetak puta odkada ja pratim nogomet. Aj srečno..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije