Uoči El Clasica

Valdano: A sad Barcelona, to je okršaj dva najbolja kluba na svijetu!

'Real Madrid General Director Argentinian Jorge Valdano (L) chats with Barcelona Honor President Dutch Johan Cruyff (R) during the presentation of the UEFA Champions League Trophy at Cibeles Palace in
'JAVIER SORIANO'
25.11.2010.
u 11:20

Nitko još nikad nije tako uništio Ajax u europskim natjecanjima.

Iako je već osigurao osminu finala Lige prvaka, madridski je Real u amsterdamskoj Areni ponizio nizozemski klub, visoka pobjeda (4:0) dodatno je samopouzdanjem napunila Mourinhovu momčad uoči velikog derbija protiv Barcelone (ponedjeljak).

No, Realov glavni direktor, Argentinac Jorge Valdano, spušta loptu na zemlju:

– Naravno da smo prezadovoljni, to je fantastičan rezultat. Igrali smo na visokoj razini, Ajax nam doista nije mogao parirati i nije moglo biti ljepšeg uvoda u El Clasico. No, ne smijemo se prepustiti uživanju i moramo se odmah okrenuti prema Barceloni. Pred nama je utakmica dva najbolja svjetska kluba, o kojoj ovisi rasplet u ligi – kaže Valdano.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
15:20 25.11.2010.

Dabogda i jedni i drugi bankrotirali!!!

MI
milton
20:47 25.11.2010.

prenosu li gospoda sa HTV, koji im q plaćamo pretplatu. Ne? strašno, više vam ne plaćam a nisam ni do sada. Fuck off

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije