Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZJEDNAČENJE REKORDA

Vatreni je za rođendan dobio lijepi poklon, ali uslijedilo je veliko razočaranje

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/4
19.06.2024.
u 19:02

Ako Hrvatska želi proći dalje sada mora pobijediti Italiju, i nadati se pobjedi Španjolaca u utakmici protiv Talijana. No, ni to možda neće biti dosta

Hrvatska se dugo mučila, Albanci su stigli do vodstva već u 11. minuti preko Qazima Laçija, te su cijelo prvo poluvrijeme stiskali naše. Zahvaljujući sjajnim intervencijama Dominika Livakovića naši su uspjeli stići do poluvremena s minimalnim zaostatkom, a onda je izbornik Zlatko Dalić na poluvremenu napravio dvije izmjene.

GALERIJA Albanski navijači uletjeli na teren u susretu protiv Hrvatske, pogledajte što se dogodilo
Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu
1/8

Iz igre su izašli Marcelo Brozović i Lovro Majer, a u igru su ušli Luka Sučić i Mario Pašalić. Hrvatska je odmah po početku drugog poluvremena krenula furiozno, te više puta zaprijetila Albancima, no Thomas Strakosha je sjajno branio. Albanski bunker napokon je probijen u 74. minuti kada je slavljenik Andrej Kramarić pogodio nakon asistencije Ante Budimira. Kramarić je pucao u golmanov donji desni kut, a Strakosha je ostao ukopan.

VEZANI ČLANCI:

Tim pogotkom se od danas tridesettrogodišnji napadač Hoffenheima popeo na 29 pogotka u dresu reprezentacije čime se izjednačio s legendarnim Eduardom na četvrtom mjestu najboljih strijelaca hrvatske nogometne reprezentacije. Iznad Kramarića su sada jedino Ivan Perišić i Mario Mandžukić s po 33 pogotka, i naizgled nedostižni Davor Šuker s 45.

Hrvatska do preokreta stiže dvije minute kasnije kada Budimir još jednom asistira ovog puta Sučiću, koji puca, a lopta se od Klausa Gjasule odbija u gol. Za konačnih 2-2 u petoj minuti sudačke nadoknade pogađa Gjasula nakon borbe u Hrvatskom šesnaestercu. Ako Hrvatska želi proći dalje sada mora pobijediti Italiju, i nadati se pobjedi Španjolaca u utakmici protiv Talijana. No, ni to možda neće biti dosta.

VIDEO  Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije