Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLABLJE U NJEMAČKOJ

VIDEO Pogledajte golove Kramarića i Sučića! Vatreni su u dvije minute šokirali Albance

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu, Hrvatska u dvije minute okrenula utakmicu na 2:1
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
19.06.2024.
u 16:52

Hrvatska ovakvim ishodom nema dobre uvjete za prolazak skupine. Uz poraz od Španjolske (3:0) i remi s Albanijom, vatreni će morati tražiti barem tri boda protiv Italije

Hrvatska nogometna reprezentacija igrala tešku utakmicu protiv Albanije u drugome kolu grupe faze Europskog prvenstva. Nakon lošeg prvog poluvremena u kojem je Hrvatska gubila rezultatom 1:0, drugo poluvrijeme počelo je bitno bolje.

Vrlo brzo se bolja igra odrazila na rezultat. Nakon perioda pritiska na obranu Albanije, Andrej Kramarić je uspio zabiti za 1:1 u 74. minuti. Svega dvije minute kasnije, Ante Budimir je pronašao Luku Sučića koji od albanskog igrača šalje loptu u gol za 2:1. Pogotke možete pogledati OVDJE.

GALERIJA Prekrasne scene u Hamburgu. Pogledajte kako su hrvatski navijači invazijom okupirali stadion

Hamburg: Susret Hrvatske i Albanije u 2. kolu skupine B na Europskom prvenstvu, Hrvatska u dvije minute okrenula utakmicu na 2:1
1/9

Hrvatska je svoju prednost zadržala do 95. minute sve dok Klaus Gjasula nije zabio. Uz poraz od Španjolske (3:0) i remi s Albanijom, vatreni će morati tražiti barem tri boda protiv Italije. Ipak, azzurri su uvjerljivo nadigrali Albance u utakmici prvoga kola. Sada je jasno da će to biti odlučujuća utakmica, no isto tako neizmjerno zahtjevnija od današnje.

U osminu finala prolaze dvije najbolje momčadi iz svake skupine. Njima će se pridružiti četiri najuspješnije trećeplasirane momčadi. Trenutno je Hrvatska na posljednjem mjestu. Italija i Španjolska igraju u četvrtak u 21 sat na stadionu Schalkea u Gelsenkirchenu.

VIDEO Magdalena Keškić stigla je na Euro bodriti reprezentaciju

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Kockasti
Kockasti
17:03 19.06.2024.

Je li se meni ucinilo ili su albanski navijaci u jednom trenutku vikali Srbija, Srbija sa tribina?

XY
XYZ52
23:23 19.06.2024.

Sučić nije dao gol već Albanac sam sebi. Nismo ni zaslužili pobjedu našim gotovanskim, neodgovornim ponašanjem. U Kataru smo se provukli kroz grupu uz jako puno sreće a ovdje ćemo tek vidjeti. Statine tisuće navijača a mi ovako sramotno igramo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije