SLUŽBENO

Vatreni poslije šest godina napušta kultni europski klub. Poznato je gdje će nastaviti karijeru

Scottish Premiership - Rangers v Aberdeen
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
01.06.2024.
u 16:40

Uz Barišića, klub su napustili i Ryan Jack, John Lundstram, Jon McLaughlin te Kemar Roofe. Svima je istekao ugovor, a klub je o svakom igraču objavio video na društvenim mrežama, pa je tako jedan posvećen i našem braniču.

Povremeni hrvatski reprezentativac Borna Barišić napustio je škotske Glasgow Rangerse, objavio je slavni klub. Osječanin koji igra na poziciji lijevog bočnog, proveo je šest godina u Rangersima, upisao je 236 nastupa, deset pogodaka i 54 asistencije te osvojio tri trofeja. Nastupio je u finalu Europa lige 2022., kada su Rangersi nakon jedanaesteraca izgubili od njemačkog Eintrachta iz Frankfurta.

GALERIJA Svi legendarni dresovi vatrenih

Scottish Premiership - Rangers v Aberdeen
1/20

Uz Barišića, klub su napustili i Ryan Jack, John Lundstram, Jon McLaughlin te Kemar Roofe. Svima je istekao ugovor, a klub je o svakom igraču objavio video na društvenim mrežama, pa je tako jedan posvećen i Barišiću. Podsjetimo, Barišić je u Škotsku stigao iz Osijeka 2018. za 2.45 milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Osvajač svjetske bronce iz Katara je u karijeri nastupao za BSK iz Bijelog Brda, Dinamo, Lokomotivu i Osijek, a proteklih mjeseci mediji su objavili se da će nakon Rangersa potpisati dvogodišnji ugovor s Trabzonsporom, gdje će mu suigrači biti hrvatski nogometaši Mislav Oršić i Tonio Teklić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije