DRUŽENJE S NOVINARIMA

VIDEO Vatreni otkrio detalje oko bizarne ozljede pred Euro: 'Nabio sam živac, ali dobro je'

Rijeka: Martin Erlić i Nediljko Labrović održali konferenciju za medije
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
31.05.2024.
u 17:01

Riječki trening-kamp zajedno s hotelom Hilton na prekrasnoj Costabelli pruža vatrenima optimalne uvjete za mir i rad po planu i programu

Hrvatska nogometna reprezentacija na petom je danu priprema za nadolazeće Europsko prvenstvo. Izabranici Zlatka Dalića bruse formu za kontinentalnu smotru u Njemačkoj, a i danas je program istovjetan onome od prethodnih dana. Medijske obveze od 17.20 sati, a onda trening od 18 na glavnom terenu rujevičke Bombonere. Riječki trening-kamp zajedno s hotelom Hilton na prekrasnoj Costabelli pruža vatrenima optimalne uvjete za mir i rad po planu i programu.

Uoči treninga u petak pred kamere i mikrofone izašli su stoper Martin Erlić i vratar Nediljko Labrović. Potonjem je ovo okruženje zapravo jedna vrsta "dnevnog boravka", budući da je on jedan od tri igrača Rijeke koji će otputovati na Euro. Labrović je ujedno i kapetan riječke momčadi. 

Izjave Erlića i Labrovića mogli ste pratiti uz Večernji!

Kako igrači komentiraju najnoviju himnu hrvatske nogometne reprezentacije?

- Sam naslov govori o nama, puna je emocija, nadamo se da će biti još mjesta da stavimo koju medalju - rekao je Erlić, dok je Labrović dodao:

- Da, predivna pjesma, puni energijom, nabrijava, vjerujem da će nas i Njemačkoj nositi do pobjeda.

Iza Erlića, stopera talijanskog Sassuola je sezona u kojoj su ispali iz Serie A.

- Klub je donio neke krive odluke, kao i mi sami igrači, nikome to nije bio cilj. Nadam se da se Sassuolo kroz godinu, dvije vraća - rekao je stoper hrvatske reprezentacije. A moja ozljeda? Pao sam na trticu, pa sam nabio živac, ali već tjedan dana treniram u punom pogonu, odigrao sam i protiv Lazija.

Labrović je pričao o odnosu tri vratara u reprezentaciji:

- Odnos je jako dobar, potičemo jedni drugi, zdrava smo konkurencija, sve pozitivno mogu reći o tome.

Komentara 1

Avatar GF1
GF1
17:52 31.05.2024.

Vatreni je Erlić, fali u naslovu. Slobodno napišite. Kad će opet zuti ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije