STIŽU SJAJNE VIJESTI

Velika Dinamova želja nadomak Maksimira? Dočekat će ga raširenih ruku

Bad Radkersburg: Dinamovci odradili trening na prilično neugodnim temperaturama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/3
12.07.2024.
u 17:43

Čekaju ga već danima, tjednima, a po nekim informacijama, zbog njega noćima ne spava niti Dinamov sportski direktor Marko Marić

Velika priča sprema se, ali potiho, u Maksimiru. Zapravo, jedna od velikih priča, jer trebalo bi ih biti još ponešto. Nakon Marka Pjace i Raula Torrentea koji su se već priključili u plavim dvorima, mogli bismo gledati pravu malu utrku za mjesto trećeg ovoljetnog pojačanja aktualnog hrvatskog prvaka. Sada nam se čini da je u nešto boljoj poziciji dolazak stopera, Marokanca Samyja Mmaaeea (nadamo se da smo ga ispravno deklinirali), iako po najnovijim informacijama, ništa ne zaostaje ni operacija oko krilnog igrača iz Kolumbije, Juana Cordobe.

Mladić koji je u četvrtak proslavio svoj 21. rođendan i dalje je velika Dinamova želja. Nije tajna, želi ga u svojim redovima trener Sergej Jakirović, radi se svakako o dobroj, možda u dogledno vrijeme i prvoj opciji za mjesto na desnom napadačkom krilu. Ode li Dario Špikić, a i tu je priča sasvim otvorena, Cordoba bi došao kao naručen. Iako je proteklih dana zapinjalo oko nekoliko stotina tisuća eura, mediji iz Kolumbije otkrivaju da problema zapravo i nema.

Bad Radkersburg: Dinamovci odradili trening na prilično neugodnim temperaturama
1/9

Cordoba je na meti brojnih klubova. Želi ga kolumbijski velikan Atletico Nacional, ima ponude iz MLS-a, ali on želi u Europu. Dinamo je tu svakako prva opcija, a klubovi bi se - Dinamo i njegov Deportivo Cali - trebali naći negdje između 1.5 i 2 milijuna eura odštete. Jasno je, vodstvo plavih vidi ga kao idealnog čovjeka za ovu sezonu u kojoj bi, prema projekcijama, trebao zabljesnuti i ostaviti trag, svi se nadaju i u Ligi prvaka. Da zaključimo taj dio, kolumbijski mediji objavili su da Cordoba sigurno neće put Atletico Nacionala jer financijska ponuda nipošto ne zadovoljava njegov Deportivo. 

Sportski direktor Marko Marić je na gotovo stalnoj vezi s Kolumbijcima, s njima se razgovara i dogovara u njihovoj vremenskoj zoni, što znači da ga i zora zna dočekati za radnim stolom. Svi su uvjereni naime, da će Cordoba nakon svih peripetija i dogovaranja ipak postati Dinamov. Uzgred rečeno, nema više izgleda za dolazak Marina Šotičeka iz Lokomotive, ta je priča završena.

Komentara 6

DA
DarthVader
11:10 13.07.2024.

Da, da, da, uvjek citam sjajne vijesti, a od dobrih pojacanja nema ni A, ni B, a kamoli C

KO
Kobasica321
19:33 12.07.2024.

da, velika šteta za Šotičeka

EJ
ejStef
19:14 12.07.2024.

Šteta za Šotićeka. A isto, kakav to pregovarač moraš biti kada uspiješ nagovoriti igrača koji stvarno želi doći u klub , da odbije ponudu. Sve sam uvjereniji da je stvar u podijeli love, da ima previše gladnih usta u samom klubu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije