Kakav dan!

Veliki okršaji: Derbi ManU-a i Arsenala, a Liverpool i City bore se za trofej

Norwich - Liverpool
Foto: Reuters
28.02.2016.
u 11:00

Veliki derbi igra se i u Italiji, Juventus se bori za naslov, Inter za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Englezi će danas živjeti nogomet, njihovi velikani su u akciji razračunavanja, naime, sastaju se Manchester United i Arsenal (15:05 sati) na Old Traffordu te Liverpool i Manchester City na Wembleyu.

Liverpool i Manchester City danas se bore za prvi trofej, riječ je o finalu Capital One Cupa, odnosno liga kupa (17.30 sati).

– Dugo sam u nogometu i znam da sam pohlepan kada je o uspjehu i trofejima riječ. Ne zanima me kako ćemo pobijediti, to mi je važno samo prije utakmice. Ako pobijedimo s 1:0 uz puno sreće, uopće mi neće biti važno – kazao je Klopp, koji u svojoj vitrini ne čuva trofeje iako ih je osvajao.

– U Njemačkoj možeš napraviti kopiju pehara za 3000 eura. Nikada to nisam napravio, te trofeje čuvam u glavi – rekao je trener Liverpoola, koji je u prvenstvu ipak ostvario manje od očekivanog.

Kako je i Manchester City posustao u borbi za naslov iako još nije izgubio šansu, i njemu je finale na Wembleyu važan.

Manchester United hvata zadnji vlak s kojim bi možda mogao dostići poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka, a Arsenalu trebaju bodovi u borbi za naslov i utrku u kojoj je zasad s Leicesterom i Tottenhamom.

Veliki derbi igra se i u Italiji, Juventus se bori za naslov, Inter za treće mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka (20.45 sati). Sudar je klubova u kojima su naši reprezentativci, s jedne strane Mario Mandžukić, s druge Marcelo Brozović i Ivan Perišić. Doduše, prema pisanju njemačkih medija, moguće je da je to zadnji put da će igrati u tim klubovima jedni protiv drugih. Naime, mediji kažu da Carlo Ancelotti, koji dolazi na klupu Bayerna kad ode Guardiola, želi vratiti Mandžukića. Istina da je važna karika Juvea, ali kad se zavrti pričao o 25 milijuna eura...

Priče će se vrtjeti, kako oko Mandžukića tako i drugih igrača. Pa i ona da Real želi Barceloni oteti Ivana Rakitića. Naime, Barca je blizu dovođenju Brazilca Lucasa Lime kojeg je želio Real, pa bi Rakitić bio slatka osveta. Mediji idu tako daleko da kažu da je Real razgovarao s Ivanom koji, navodno, nijednom nije rekao – ne.

>>Bilić prvo ušao u povijest, a onda na 'presicu' doveo navijača i sve oduševio!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije