'POKAŽIMO INAT SLAVONSKI'

Veliki prosvjed navijača Osijeka: Doveli su klub na korak do likvidacije

Kohorta
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/5
29.01.2016.
u 09:56

- Povod prosvjeda je odbijanje vjerovnika odbora IPK, i kako smo neslužbeno saznali državnog predstavnika, prodaje 9 posto njihovih dionica stranim investitorima - ističu u Kohorti.

Kohorta, navijači NK Osijeka, pripremaju večeras veliki prosvjed za spas kluba. Ogorčeni su zbog jučerašnjih događanja oko prodaje dionica kluba.

- Povod prosvjeda je odbijanje vjerovnika odbora IPK, i kako smo neslužbeno saznali državnog predstavnika, prodaje 9 posto njihovih dionica stranim investitorima, čime su doveli NK Osijek na korak do likvidacije, u trenutku kad se napokon pojavio netko tko je spreman uložiti svoj novac u spas NK Osijek, simbola grada na Dravi - ističu u Kohorti.

Pozivaju sve navijače da im se pridruže i pokažu "inat slavonski".

>> Novi vlasnik Osijeka doveo prvo pojačanje – Vojnovića!

Ključne riječi

Komentara 4

KO
konandra
13:45 29.01.2016.

Gradonačelnik je danas izjavio da je došlo do nesprazuma (administrativna greška) i da prodaja ide po planu,ali će se prosvjed ipak održati kao upozorenje na neke buduće "nesporazume "

DR
Drazen78
10:15 29.01.2016.

Podrška NK Osijeku da uspije. Sramota za Slavoniju da ostane bez prvoligaša.

DU
Deleted user
14:14 29.01.2016.

ustani bane

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije