DOBILI BJELORUSE

Veliki uspjeh: Lokomotiva startala pobjedom u juniorskoj Ligi prvaka

Zagreb: Juniori Lokomotive i Dinama odmjerili snage na Kajzerici
Sanjin Strukic/PIXSELL
23.10.2024.
u 15:55

Uzvratna utakmica Dinamo Minsk – Lokomotiva igra se u nedjelju u Sesvetama u 14 sati

Mladi nogometaši Lokomotive U-19 pobjedom su startali u Ligi prvaka mladih, tzv. Domestic Champions Pathu, svladavši na stadionu Branko Čavlović Čavlek u Karlovcu bjeloruski Dinamo iz Minska s 2:1. Lokosi su poveli u ranoj fazi utakmice, u 8. minuti, pogotkom 18-godišnjeg Ante Utrobičića, Bjelorusi su ulovili lokose na spavanju i izjednačili u 60. minuti pogotkom Sokolovskog, a pobjedu domaćinima osigurao je 17-godišnji Noel Đurković pogotkom u 83. minuti, na asistenciju Canjuge. Đurković je igrač s dvojnom registracijom koji u ovoj sezoni nastupa za seniore vodećega drugoligaša Vukovara 91.

VEZANI ČLANCI:

Za Lokomotivu su pod vodstvom trenera Nikice Jelavića u Karlovcu nastupili: Kostopeč – Pavlović (od 65. Huskić), Katić, Godec (od 65. Kardum), Markanović – Krišto, Subotić, Utrobičić – Karadakić (od 46. Canjuga), Đurković, Crnjak (od 65. Reić).
Uzvratna utakmica Dinamo Minsk – Lokomotiva igra se u nedjelju, 27. listopada, u Sesvetama u 14 sati. Izbaci li Lokomotiva Bjeluruse, plasirat će se u 3. kolo Domestic Champions Patha, čiji termini su 27. studenog i 11. prosinca.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije