Nogometni biseri

Vida uz bok Balotelliju, Ashleyu Coleu, Anasu Sharbiniju...

vida pivo
fotomontaža VL
26.09.2012.
u 20:20

Svi svjetski mediji ismijavaju potez Dinamovog nogometaša, ali daleko od toga da je njegov "biser" usamljeni primjer...

(Glupi) potez Domagoja Vide obišao je kuglu zemaljsku, a britanski Independent je otišao tako daleko da ga je proglasio \"vrlo vjerojatno najglupljim nogometašem na svijetu\". No, Dinamov branič nije usamljen, bilo je još takvih ludih poteza, koji mogu biti rame uz rame s njegovim otvaranjem piva u klupskom autobusu na putu na utakmicu.

1. Ashley Cole - U veljači 2011. godine branič Chelseaja donio je u klupski kamp zračnu pušku. Dok ju je pokazivao suigračima, metak je pogodio u kuk 21-godišnjeg Toma Cowana, studenta sportskih znanosti koji se nalazio na praksi u Chelseaju. Cole se ispričao i bio je u sastavu u derbiju s Arsenalom.

2. Anas Sharbini - U ožujku prošle godine Hajdukov je napadač “oteo” automobil suigrača Subašića i provozao se po poljudskoj atletskoj stazi. “Eto, došlo mi je”, objasnio je prije nego što ga je tadašnji trener Hajduk Goran Vučević kaznio sa 40.000 kuna. Nezabilježen slučaj gluposti u novijoj Hajdukovoj povijesti...

3. Mario Balotelli - Također događaj iz ožujka prošle godine – Balotelliju je bilo jako dosadno u kampu Manchester Cityja pa je s prozora svoje sobe pikadom gađao juniore svoga kluba. U listopadu prošle godine Mario je pozvao prijatelje k sebi na tulum pa mu je – izgorjela kuća! Dečki su se zaigrali i gađali se petardama...

4. Radmilo Mihajlović - Bivši dinamovac šokirao je 1989. godine poslodavce u Bayernu pojavivši se na treningu u Mercedesu, a sponzor Bayerna bio je – Opel! Igračima je čak u pravilniku pisalo da moraju voziti Opel, a Mihajlović je kazao kako se u “merdžu” zaljubio u autosalonu u vlasništvu jednog navijača.

>>Mamiću prekipjelo! Igrače sat vremena ‘ribao’ 
u kancelariji

>>Independent o Vidi: Vjerojatno najgluplji nogometaš na svijetu

>>Vida: Nemam komentara, Dinamo uštedio 2,7 milijuna kuna

Ključne riječi

Komentara 4

GA
garincha
20:30 26.09.2012.

Ma bravo!Neka si i ti bar po necem uz bok pravim nogometasima.

DU
Deleted user
20:39 26.09.2012.

Kakvo inventivno novinarstvo. Covjek popio pivo pa ga proglasili glupim, a aktualni premijer popljuvao svoju drzavu i narod pa ga proglasili elokventnim i pozitivnim drzavnikom. Vida je za svoj " gaf " platio 100000 eura, koliko ce platiti milanovic. Po dobrom hrvatskom obicaju uz medijski vjetar u ledja popularnost ce mu porasti, a Domagoj ce ostati glupan. Mila majko kakvo novinarstvo. Vidi puna podrska, zokiju palac dolje!

BZ
Branko Zajec
21:12 26.09.2012.

Doista naše sportsko novinarstvo je sve, ali nije sportsko.Žutilo, izmišljene afere, koje se u različitim ciklusima ponavljaju, fotografije pojedinih ljudi,koje u trenutku snimanja ispadnu smiješno ili nakazno, redovno se objavljuju, da bi se ismijavanje dotičnih naglasilo itd, itd. Koga to veseli,kome se to sviđa? Iritantan je ovaj "slučaj" Vida.Novinari koji su pokrenuli ovu hajku, zadovoljno likuju,što su napakostili igraču, koji čak nije bio predviđen da igra. Ozljedom Šimunića, naknadno je putovao Vida.Međutim, važno je bilo popljuvati čovjeka i pisati, tko je sve prihvatio njihove gadosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije