SVE U REDU

Vida: Zaliječen sam, treniram normalno

Domagoj Vida
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/2
28.05.2014.
u 17:00

- Dobio sam udarac u utakmici finala kupa protiv Šahtara, hematom mi je stvarao bol, pa smo se dogovorili da ne treniram par dana. Zaliječen sam, treniram normalno - kazao je Vida.

Domagoj Vida jedan je od onih koji je muku mučio s mišićem. Stoper kijevskog Dynama tvrdi da je sada sve u redu.

- Kod mene je sve dobro, zaliječio sam zadnju lijevu loži. Ma, dobio sam udarac u utakmici finala kupa protiv Šahtara, hematom mi je stvarao bol, pa smo se dogovorili da ne treniram par dana. Zaliječen sam, treniram normalno - kazao je Vida.

Hrvatski branič smatra kako ne vidi opasnosti za igrače u Brazilu.

- Razgovarali smo sa stručnim stožerom, liječnicima, glasnogovornikom, koji nam govore kakva je situacija u Brazilu. Sigurno je da za nas neće biti nikakvih opasnosti i da će sve proći u najboljem redu.

U Bad Tatzmannsdorfu im ništa ne nedostaje.

- Uvjeti su u Bad Tatzmannsdorfu izvrsni i na nama je da se dobro spremimo i fizički i psihički te da budemo pravi protiv Brazila. Imamo i saune u kojima se teže diše, ali kada počne utakmica, tko će više razmišljati o zraku - zaključio je Vida.

>> U skupini po sve pobjede pa onda idemo skinuti i Španjolce!
>> 'Nisam imao ništa protiv Sammira. Moj problem je bio Štimac!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije