BUNDESLIGA

VIDEO Bayern jesenski prvak nakon "petarde" Sosinom Stuttgartu

DPA
Autori: Vecernji.hr, Hina
14.12.2021.
u 23:03

U utakmici nisu sudjelovali Hrvati - Borna Sosa ima ozljedu leđa kod Stuttgarta, a Josip Stanišić ozljedu mišića kod Bayerna

Nogometaši Bayerna slavili su u 16. kolu Bundeslige u gostima kod Stuttgarta s čak 5-0 i tako postali jesenski prvaci.
Bavarci su projurili Stuttgartom, Serge Gnabry (40, 53, 74) je postigao "hat-trick", a dva je gola zabio Robert Lewandowski (69, 72).

Video golova možete pogledati OVDJE.

U utakmici nisu sudjelovali Hrvati - Borna Sosa ima ozljedu leđa kod Stuttgarta, a Josip Stanišić ozljedu mišića kod Bayerna.

U ostalim susretima Koeln je slavio kod Wolfsburga s 3-2, Mainz je demolitrao Herthu s 4-0, a pretposljednja Arminia je u Bielefeldu nadigrala Bochum s 2-0. 
Bayern vodi s 40 bodova ispred Borussije (D), koja ima 31 bod, a Stuttgart je 15. sa 17 bodova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije