LIGA PRVAKA

VIDEO Brutalan ždrijeb za PSG, predsjednik ostao šokiran nakon što je vidio suparnike

UEFA Congress
Foto: GONZALO FUENTES/REUTERS
1/2
30.08.2024.
u 16:00

"Mislim da imamo najteži ždrijeb, ali svi smo stvarno motivirani, posebno ja, zbog ovog izazova i ovog formata. UEFA je promijenila format i željni smo igrati u ovom natjecanju", rekao je Al-Khelaifi

Održan je ždrijeb za ovosezonsku Ligu prvaka, prvi put u novom formatu. Zagrebački Dinamo igrat će protiv Borussije Dortmund, Milana, Celtica i Monaca kod kuće, a u gostima protiv Bayerna, Arsenala, Salzburga i Slovana.

Ipak, vjerojatno najbrutalniji ždrijeb dobio je PSG. Igrat će protiv tri ista kluba s kojima će igrati i Dinamo, al popis klubova je nenormalno jak. Parižani, koji su ovog ljeta ostali bez Kyliana Mbappea koji je otišao u Real Madrid, igrat će protiv Manchester Cityja, Atletica, PSV-a i Girone kod kuće, te Bayerna, Arsenala, Salzburga i Stuttgarta u gostima. 

Predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi nije mogao vjerovati svojim očima. Očito se još nije ni naviknuo jer PSG je proteklih godina iz prvog ili drugog pota dobivao najteže ili jedne od najtežih mogućih protivnika i nerijetko je završavao u skupinama smrti. Sjetimo se samo što ga je u skupini dočekalo prošle godine: Borussia Dortmund, Milan i NewcastleNjegova reakcija je urnebesna.

"Mislim da imamo najteži ždrijeb, ali svi smo stvarno motivirani, posebno ja, zbog ovog izazova i ovog formata. UEFA je promijenila format i željni smo igrati u ovom natjecanju. Uvijek smo motivirani za ovo natjecanje. To je veličanstveno!", rekao je Al-Khelaifi.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije