EMOTIVNA SCENA

VIDEO Dječak u Armeniji utrčao na teren i grlio Modrića: Nije želio pustiti kapetana Hrvatske

Euro 2024 Qualifier - Group D - Armenia v Croatia
VAHRAM BAGHDASARYAN/REUTERS
13.09.2023.
u 19:55

Dolazak Luke Modrića u Armeniju izazvao je oduševljenje među Armencima, priredili su mu rođendansku tortu i dočekali legendu Reala u velikom broju.

Hrvatska nogometna reprezentacije je uspješno završila mini ciklus kvalifikacija za europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. Nakon što su razbili Latviju (5:0) na Rujevici, vatreni su na neugodnim gostovanju kod Armenije slavili 1:0.

Jedini pogodak na susretu zabio je hrvatski junak na Kavkazu Andrej Kramarić, no da nije bilo raspoloženog Čančarevića na armenskim vratima, rezultat bi bio puno uvjerljiviji. Armenci nakon remija s Turskom nisu uspjeli napraviti novo iznenađenje, kockasti su bili daleko bolji suparnik. 

VEZANI ČLANCI:

Dolazak Luke Modrića u Armeniju izazvao je oduševljenje među Armencima, priredili su mu rođendansku tortu i dočekali legendu Reala u velikom broju.

Nakon posljednjeg sučevog zvižduka na utakmici u Erevanu, jedan dječak je iskoristio neopreznost redara i dotrčao u zagrljaj hrvatskom kapetanu.

Čvrsto je zagrlio kapetana vatrenih i nije ga želio pustiti iz ruku. Video možete pogledati OVDJE

 

Komentara 1

PA
pax5
10:11 14.09.2023.

Bravo kapetane,ti si davno svjetski čovjek...svi te vole..!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije