NOVI ISPAD

VIDEO Đoković poludio i opet urlao na Ivaniševića. Hrvatska legenda psovala je zbog njegovih kritika

Sportklub/Screenshot
02.01.2024.
u 08:40

Đoković je poslije meča morao povući iz natjecanja zbog ozljede zgloba, a u jednom trenutku je počeo vikati na bivšeg suigrača i sadašnjeg izbornika Viktora Troickog i svog trenera Gorana Ivaniševića.

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković porazio je Čeha Jiržija Lehečku te izjednačio za Srbiju na United Cupu koji se održava u Australiji. Međutim, Đoković je poslije meča morao povući iz natjecanja zbog ozljede zgloba, a u jednom trenutku počeo je vikati na bivšeg suigrača i sadašnjeg izbornika Viktora Troickog i svog trenera Gorana Ivaniševića. 

GALERIJA Đoković je opet vikao na Ivaniševića

1/6

Đoković je stigao do klupe, a onda je poludio i počeo vikati na cijelu momčad.

– Što je s vama? Ako te pitam, nije sve okej – rekao je Đoković i okrenuo se prema Goranu Ivaniševiću.

Problematičan je bio izbor servisa i kako da probije obranu Lehečke. Srbin je bio bijesan, a nakon toga stigao je odgovor Gorana Ivaniševića.

VEZANI ČLANCI:

– Igraš dobar tenis, j**** mu mater – poručio je hrvatski teniski velikan na kritiku srpskog asa.

Ubrzo je situaciju smirio Viktor Troicki, izbornik Srbije, koji je poručio da je jedino malo problematičan drugi servis. Video možete pogledati OVDJE

Komentara 3

Avatar Burviles
Burviles
11:45 02.01.2024.

tog Đoku skupa s Ivaniševićem izbaciti iz tenisa pa nek urlaju na tašmajdanu!!!!

JO
jozakontra
10:10 02.01.2024.

geđo psuje, to nije vijest nego stanje uma. a ovo legenda... ajde dobro, praznici su pa valjda moze proc takvo baljezganje

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije