VISOKE TENZIJE

VIDEO Drama na Marakani: Golman ošamario suigrača, Zvezda jedva došla do pobjede

The rematch of the second round of qualifications for the Champions League between FC Red Star and FC Kairat is played at the Rajko Mitic Stadium.

Revans utakmica drugog kola kvalifikacija za Ligu sampiona izmedju FK Crvene zvezde i FK Kairat igra se na
Bane T. Stojanovic/PIXSELL
07.08.2021.
u 19:54

Zvzedaši su otpor gostiju slomili tek pred kraj susreta na Marakani prepunoj baklji, a primarni razlog bio je sjajan golman Kruševčana  Rastko Šuljagić koji je branio sve što se dalo obraniti

Kruševački Napredak lijepo je namučio aktualnog prvaka Srbije - Crvenu Zvezdu - u 4. kolu tamošnje Superlige. 

Zvzedaši su otpor gostiju slomili tek pred kraj susreta na Marakani prepunoj baklji, a primarni razlog bio je sjajan golman Kruševčana  Rastko Šuljagić koji je branio sve što se dalo obraniti. 

Tek ga je u 77. minuti svladao Milan Gajić, igrač crveno-bijelih, a koliko  je gostujućeg vratara dotukao taj gol pokazuje i snimka na kojoj je ošamario svog suigrača nakon što je lopta ušla u mrežu. 

Podsjetimo, Gajić je u juniorskim danima igrao baš za beogradske crveno-bijele i zasigurno su mu emocije posebno jake na utakmicama protiv bivšeg kluba, ali ovakvo ponašanje nije potrebno. 

Podsjetimo, prođe li Dinamo Legiju u Varšavi nakon remija u Zagrebu, a Zvezda bude bolja od  Sheriffa iz Tiraspola, susrest će se u idućem europskom ispitu što bi zasigurno bio povijesni događaj nakon što se nisu 'vidjeli' još od nikada odigranog derbija 1990. godine.

Video možete pogledati OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 4

UM
umnjak
20:18 07.08.2021.

Izvrsno. To je to sto nas zanima. Jedva cekamo premium pa da ovo i plaćamo.

JM
juretic.milan
08:33 08.08.2021.

Baš kad pomislimo, gore ne možete, vi nas opovrgnete.

AG
ante.grozdanic51
14:51 08.08.2021.

FUJ za vijest, nebitnu., vijest

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije