SPORNA IZJAVA

VIDEO Engleska legenda: 'Ronaldu su ukrali zlatnu loptu one godine kada je slavio Luka Modrić'

Ballon d Or Ceremony - Arrivals- Paris
Niviere David/ABACAPRESS.COM
14.09.2023.
u 08:09

Bivša zvijezda Leedsa i Manchester Uniteda odgovarala je na pitanja o zlatnim loptama i usporedbama Lionela Messija i Cristiana Ronalda, velikih rivala i dvojca za koji mnogi tvrde da je najbolji na svijetu

Engleska nogometna ikona Rio Ferdinand smatra kako je Portugalac Cristiano Ronaldo oštećen za osvajanje jedne Zlatne lopte u karijeri te da je to bilo 2018. godine kad je najboljim na svijetu proglašen veznjak Real Madrida i kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić. Prema njegovim riječima, tada je učinjena nepravda i Portugalac je pokraden za prestižnu nagradu.

Bivša zvijezda Leedsa i Manchester Uniteda odgovarala je na pitanja o zlatnim loptama i usporedbama Lionela Messija i Cristiana Ronalda, velikih rivala i dvojca za koji mnogi tvrde da je najbolji na svijetu.

VEZANI ČLANCI:

Upitan tko ima više Zlatnih lopti, Ferdinand je poručio: "Messi. Sedam naprema pet. Ronaldo je bio pokraden one godine kad je nagradu osvojio Luka Modrić."

Prije nego što je osvojio popularni Ballon d'or i prekinuo desetogodišnju dominaciju Messija i Rolanda, Modrić je proglašen najboljim igračem svjetskog prvenstva, Uefa ga je proglasila najboljim nogometašem u Europi, a FIFA najboljim svjetskim igračem. 

 

 

Komentara 10

SP
Spezzi
08:33 14.09.2023.

Očito ga još boli onaj poraz u Londonu kad smo Engleze izbacili iz Europskog prvenstva. Toliko ga je to boljelo da je upravo on u idućim kvalifikacijama pustio gol Ukrajini da se osvete i da Hrvatska ne vidi prvenstvo, kad nas već ne mogu pobijediti. A sigurno ih boli i poraz u Rusiji na svjetskom prvenstvu kad smo ih poslali kući praznih ruku, a već su bili stavili šapu na pehar.

Avatar tkozna
tkozna
09:04 14.09.2023.

Taj Rio Ferdinand misli da ga se nešto pita! Rio evo koliko si bitan, kao i ja, zato ti dajem žuti karton! 'ajde bok i ne ometaj nam život, nemaš pravo !

DE
Dex
09:00 14.09.2023.

koliko su tek svi ostali oštećeni guranjem Messija i Ronalda

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije