Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'kao naručen'

VIDEO Erupcija oduševljenja: Pogledajte golčinu Mislava Oršića koja je srušila Goricu

Zagreb: Utakmica 23. kola Prve HNL, GNK Dinamo - HNK Gorica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
12.02.2022.
u 20:17

Bočkaj je iz kornera bacio loptu na vrh šesnaesterca gdje ju je dočekao Mislav Oršić i iz prve, poluvolejom, poslao u mrežu. Lopta je na putu prema mreži nekoga dodirnula i promijenila smjer dovoljno da prevari gostujućeg vratara Kotarskog.

Gorica je kiksala 4:0 pred Hajdukom i u Dinamu su znali da će preko njih pokušati doći do popravka reputacije i nove doze samopouzdanja. Pokušali su, držali se sjajno, napravili čak neke dobre prilike na Maksimiru, izjednačili nakon Ademijevog gola za prvo vodstvo, ali u 89. minuti još se jednom ukazao Dinamov čarobnjak. 

Misla Oršić zabio je gol za pamćenje. 

 

Petar Bočkaj je izveo korner, vidio Oršića usamljenog na 17-18 metara od gola, dodao mu loptu, a Oršić je naplatio sve usamljene sekunde pred goričkim golom. Šut unutarnjom stranom kopačke i gol za pobjedu domaće momčadi. Na putu prema mreži nekoga dodirnula i promijenila smjer dovoljno da prevari gostujućeg vratara Kotarskog.

Video pogledajte OVDJE.

Skočila je klupa, tribine, skočili su i igrači, dotrčao je čak i Livaković. Mislav Oršić s razlogom je ostao - vodi Dinamo do titule prvaka

Dinamo je time upisao šestu ligašku pobjedu u nizu te ima šest bodova više od Osijeka i Rijeke koji su na drugom i trećem mjestu ljestvice. Gorica je ostala peta.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 14

NO
Noštromo
21:01 12.02.2022.

Uz podršku navijača, protiv Sevilje trebat će bolja igra.

FR
freeshooter
21:47 12.02.2022.

Pred velike Europske utakmice i netrebamo očekivati veliku igru ekipe...no zato uvijek imamo velike i vanserijske pojedince koji riješe utakmicu...a Orša je učinio baš to, naš velemajstor prvog reda...odveo nas je do pobjede a da se nismo potrošili...na kraju smo se još i kolektivno nabrijali pred četvrtak...idemo dalje samo jako...ale ale dinamo ale...

Avatar Prosenjak
Prosenjak
22:44 12.02.2022.

Joško Gvardiol će za najviše godinu do dvije biti najbolji lijevi stoper na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije