OVO NEĆE ZABORAVITI

VIDEO Gattuso je potpuni 'luđak'! Legendarni Talijan urlao na svog igrača, stradao je i hladnjak

VALENCIA CF v ATLETICO DE MADRID. LA LIGA 2022/2023. ROUND 3.
nordphoto GmbH / Alterphotos
08.10.2022.
u 09:53

Žestoka scena odvijala se na klupi Valencije u prvoj utakmici osmog kola La Lige.

Gennaro Gattuso je u karijeri bio poznat kao vrlo temperamentan igrač i pravi 'terijer' u veznom redu Milana.

Kultnom Rini nije bilo strano posvađati se i pokačiti s protivničkim trenerima i igračima, a sada je svoj bijes iskalio na vlastitom igraču u redovima Valencije

Šišmiši su slavili na teškom gostovanju kod Osasune 2:1, ali talijanski trener nije bio previše zadovoljan, sve zbog reakcije Diakhabya koji je zbog protesta na jednu sudačku odluku dobio drugi žuti karton.

Da stvar bude gora, već je izašao s travnjaka i sjedio na klupi, što je jako naljutilo Gattusa koji mu je očitao lekciju.  Bijesan je krenuo prema igraču, a onda je taj isti bijes iskalio na hladnjaku. Stoper Valencije će u budućnosti sigurno dobro razmisliti hoće li se buniti kod suca. 

 

 

- Sada nećemo moći računati na igrača koji je već bio na klupi. Moraju se poštovati sudačke odluke. Dobiti crveni karton na klupi je nešto što moramo izbjegavati - izjavila je legenda Milana poslije dvoboja. 

Standings provided by Sofascore


Standings provided by Sofascore

>> VIDEO: Nikica Pavlek, navijač u Salzburgu: 'Ja mislim da će Dinamo danas dobiti 2:0. Imaju kvalitetnu ekipu'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije