NA POLJUDU

VIDEO Hajduk organizirao team building: Momčad u rasulu uoči dva odlučujuća susreta

Split: Hajduk i Istra susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/3
21.09.2023.
u 20:10

"Bijeli" u 9. kolu igraju protiv Lokomotive koja je u dobroj formi. Obzirom da su se Rijeka i Dinamo primakli na svega dva boda razlike, ukoliko žele zadržati prvu poziciju, ne mogu si dopustiti još jedan poraz. Potom slijedi derbi protiv Dinama

Hajduk je u posljednja dva kola HNL-a pretrpio dva teška poraza koji su označili i potpunu promjenu putanje u aktualnoj sezoni i drastičan pad donedavno vrlo optimistične atmosfere u Splitu. Najprije su "bijeli" izgubili od Istre 1961 iznenadnim golom Matea Lisice u 101. minuti.

Činilo se da je to samo bolna iznimka u savršenoj sezoni, no potvrda lošega stanja u momčadi došla je prošloga vikenda kada je Gorica u posljednjih 10-ak minuta utakmice zabila dva pogotka i koštala Hajduk još tri boda

GALERIJA Šokantna završnica! Hajduk imao 1:0 do 86. minute pa sve prosuo

Split: Hajduk i Istra susreli su se u 7. kolu SuperSport HNL-a
1/10

Momčad je stoga odlučila organizirati druženje i team building. U srijedu navečer su se na Poljudu okupili igrači, stručni stožer i predsjednik Lukša Jakobušić. Atmosferu s druženja možete vidjeti OVDJE.

VEZANI ČLANCI:

Pred Hajdukom su dva vrlo važna susreta. Najprije u 9. kolu igraju protiv Lokomotive koja je u dobroj formi. Ukoliko žele zadržati prvu poziciju ne mogu si dopustiti još jedan poraz obzirom da su se Rijeka i Dinamo primakli na svega dva boda razlike. Potom slijedi derbi protiv Dinama na Poljudu.

VIDEO Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Komentara 3

Avatar Karlovačko
Karlovačko
22:08 21.09.2023.

Da ali Donamo ima utakmicu manje

KU
Kujttim
20:48 21.09.2023.

Gledam pozitivno na to. Treba se opustiti i podići atmosferu. Naravno, jedino mjerilo su rezultati, ali dobro je da su učinili napor i pokušali unijeti pozitivu u momčad. Ako i dalje budu loše igrali i prosipali bodove, onda je Ivan Leko prvi na udaru. Poslije njega Nikoličius, a vrlo blizu je i Lukša.

PA
Pašić
23:37 21.09.2023.

Gospodo, vrime je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije