STADION ZANIJEMIO

VIDEO Horor scena na Camp Nou: Zvijezda Barcelone ostala bez svijesti, hitno prevezena u bolnicu

Spain - LaLiga - FC Barcelona v Celta Vigo
Foto: ALBERT GEA/REUTERS
1/5
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.05.2022.
u 08:40

Barcelona je na svom terenu pobijedila Celtu s 3:1, međutim susret je obilježila teška ozljeda Ronalda Arauja u 68. minuti.

Nogometaši Barcelone ostvarili su pobjedu u prvom susretima 36. kola španjolskog nogometnog prvenstva.

Barcelona je na svom terenu pobijedila Celtu s 3:1, međutim susret je obilježila teška ozljeda Ronalda Arauja u 68. minuti.

>> Arauja voze u bolnicu

Mladi stoper Barcelone sudario se glavama sa suigračem Gavijem i izvukao deblji kraj. Na travnjak je čak moralo doći vozilo hitne pomoći po 23-godišnjeg Urugvajca koji je ostao bez svijesti. Video sudara pogledajte OVDJE.

Prema prvim vijestima stoper Barce zadobio je potres mozga .

Barca je povela s 3:0 golovima Memphisa Depayja (30) i Pierre-Emericka Aubameyanga (41, 48). Celta je smanjila u 50. minuti preko Iaga Aspasa, no samo osam minuta kasnije gosti su ostali bez isključenog Murilla i tu je priča završila.

Katalonski sastav je ovom pobjedom praktički osigurao drugo mjesto iza prvaka Real Madrida.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije