NISU SE DOBRO PROVELI

VIDEO Htjeli su maltretirati čovjeka na ulici pa ih je MMA borac dobro prebio

Screenshot Twitter
28.07.2022.
u 10:30

Internetskim bespućima vrti se snimka koja je u kratkom roku postala viralna.

Zanimljiva snimka kruži društvenim mrežama, a dolazi iz američkog grada Kentuckya i postala je viralni hit. Što se dogodilo?

Nasilnici su htjeli istući jednog čovjeka na ulicama grada, ali su se malo 'zeznuli' i nisu znali da ovaj trenira MMA pa su ubrzo požalili i shvatili da moraju pobjeći. 

Ovaj potez im je bio jedan od gorih odluka u životu, zasad neimenovani MMA borac se hrabro suprostavio napadačima koji su se nakon nokauta povukli. 

 

 

Idući puta će vjerojatno jako dobro razmislii kada odluče napasti ljude na ulici, trenutno nije poznato je li postojao neki razlog za ovaj događaj ili je u pitanju čisti hir. 

>> Pogledajte Mike Tyson šokirao: Uskoro ću umrijeti, blizu sam kraja...

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije