Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVJEROJATNO
Povratak na članak

VIDEO Izbjegnuta tragedija u Kumrovcu: Pijani vozač umalo izazvao nesreću na rallyu

Tragedija je izbjegnuta spretnom reakcijom slovenskog reli vozača koji je izbjegao sudar skrenuvši na travnjak pokraj ceste. Odmah zatim pojavili su se zaštitari te s ceste uklonili civilno vozilo kojim je upravljala osoba koja je bila u alkoholiziranom stanju.

Komentari 8

Avatar messerschmidt
messerschmidt
14:53 10.09.2023.

A i oni su čudni. Organizirati nedjeljom reli u Zagorju.

VL
SA
sanikol
14:44 10.09.2023.

Dragi Hrvati. Imamo zakone u svim područjima života ali što nam to vrijedi. Nema nikoga tgo bi ih provodio jer da ima, mogli bi biti druga Švicarska. Sudstvo i podmitljivi suci, spori, neučinkoviti i famozne kazne od 4 godina i 11 mjeseci (da se ne mora odmah u zatvor). Po trotoarima pješaci bježe od silnih vozaća romobila i bicikla (uglavnom iz Azije) ali i naših, bez kaciga i brzinom od 20-30 km/sat a policajaca nigdje.Po trgu bana Jelačić automobilski promet između tramvaja kao da je savska cesta. Policajaca nigdje, Državo, lova ti leži na cesti ali Vama to ne treba dok lova bespovratna stiže iz EU. Čitavo ljeto u Selcu nisam dobio račun u kafićima (kao i prethodne 2 godine. Na Dolcu sve neki OPGovi koji prodaju prodaju banane i egzotično voće sa naših "OPG"ova i preprodavaći koji kupuju povrće na zelenoj tržnici i preprodaju ga po 4 x većoj cijeni. Da li znate da po periferijski školama učitelji pokazuju slike policajaca jer ih nisu nikada vidjeli u živo, vrlo slično kao i u samom centru grada. Kada će ova vlast uvesti reda u ovo što sam napisao?

VL
Avatar Marko
Marko
15:29 10.09.2023.

Da je bar izazvao,sad bi pritvorili organizatore jer ga nisu testirali i bilo bi napeto

VL
DU
Deleted user
14:17 10.09.2023.

Alkoholičari haraju hrvatskim cestama.Policija nepoduzima ništa kao ni sudstvo.

VL
SE
senijor121
16:22 10.09.2023.

Je li to tamo odakle je niko jednonogi monstrum koji je dao pobiti milijun Hrvata nakon rata '

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.