ružan potez

VIDEO Zaštitari odvode navijača koji se zabio u rasplakanog Ronalda

Football World Cup in Qatar
/NEWSCOM
11.12.2022.
u 21:46

Portugalska superzvijezda ispala je s Mundijala, a na kraju utakmice s Marokom, Ronaldo je odgurnuo jednog navijača

Cristiano Ronaldo i Portugal ispali su od Maroka (0:1) u četvrtfinalu svjetskog prvenstva, a slavnom Portugalcu je tako propala posljednja prilika da se okiti naslovom svjetskog prvaka. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, Ronaldo je pao na travnjak i neutješno plakao. Prilikom izlaska s travnjaka, Ronaldo je napravio jedan vrlo ružan potez, odgurnuo je jednog navijača koji je trčao prema njemu, a razlog za sada nije poznat. 

Ne zna se je li egoistični bivši igrač Manchester Uniteda i Reala samo bio loše volje ili ga je navijač provocirao, ali pred brojnim kamerama to se svakako ne radi. Društvenim mrežama širi se ova snimka, a to svakako neće dobro utjecati na Ronaldov publicitet u narednom razdoblju. 

 

 

Osiguranje je nakon tog događaja uhvatilo osobu koja je preskočila ogradu, dok se Ronaldo zaputio prema svlačionici. 

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 1

MI
mismokanibali
14:22 12.12.2022.

Kakav lik

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije