TAKURO KANEKO

VIDEO Japanac na rubu suza navijačima potvrdio odlazak u Dinamo: Želim napredovati u Europi

Screenshot Twitter/Sapporo
16.07.2023.
u 11:16

"Dobili smo službenu ponudu Dinama i dugo smo o tome pričali s Kanekom. Razumjeli smo njegove snove, namjeru da se dokaže u Europi. Uspjet će u tome, siguran sam. Učinit će nas ponosnima", rekao je menadžer Sappora Daikatsu Mikami

Iako se još u subotu tijekom Superkupa iz Dinamovog kuta govorilo da ništa nije potvrđeno, u nedjelju smo dobili jasnu i glasnu potvrdu da je Takuro Kaneko (25) novi igrač Dinama.

Japanski nogometaš je tu vijest potvrdio na druženju s navijačima dosadašnjeg kluba Sappora, kojima je na rubu suza poručio da odlazi u redove hrvatskog prvaka.

 

 

"Dobio sam ponudu Dinama. Velika mi je želja igrati u Europi i odlučio sam je prihvatiti. Prošle su četiri i pol godine otkako sam stigao u Sapporo, zahvaljujem vam svima na prekrasnoj podršci. Želim dodatno napredovati u Europi i stići do japanske reprezentacije", rekao je 25-godišnji Japanac.

Kaneko je u redovima Sappora bio nezamjenjiv ove sezone. Za svoju dosadašnju momčad je ove sezone nastupio u 24 od 25 mogućih utakmica, a upisao je devet pogodaka i četiri asistencije s pozicije desnog krila.

"Dobili smo službenu ponudu Dinama i dugo smo o tome pričali s Kanekom. Razumjeli smo njegove snove, namjeru da se dokaže u Europi. Uspjet će u tome, siguran sam. Učinit će nas ponosnima", rekao je menadžer Sappora Daikatsu Mikami.

Kaneko je tijekom cijele profesionalne karijere bio član isključivo Sappora, u čijim je redovima odigrao 153 utakmice te upisao 24 pogotka i 14 asistencija. Transfermarkt ga procjenjuje na milijun eura tržišne vrijednosti, čime je bio jedan od najvrjednijih igrača japanske prve lige.

Komentara 2

DA
Darlboro
16:21 16.07.2023.

Možda se napokon riješimo menala.. bez zamjerki ali je vječita rezerva, a kad uđe ne radi nikakvu razliku

EJ
ejStef
12:45 16.07.2023.

Ajde da vidimo i to čudo, nadam se da nije kao onaj Francuz 4 ili 5 opcija za poziciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije