BRAVO, BRIGHTONOVCI

VIDEO Kakvi navijači! Derali glasnice u čast igraču koji se s 24 nesretno umirovio

Soccer - Premier League - Brentford v Brighton & Hove Albion
Foto: John Sibley/REUTERS
1/3
15.10.2022.
u 10:40

Najbolji dani karijere tek su trebali biti pred njim, a koliko su ga zavoljeli, najbolje pokazuju snimke pjesme s Otoka.

Enock Mwepu prije nekoliko je dana objavio kraj nogometne karijere. Dojučerašnji veznjak engleskog prvoligaša Brightona, jedna od najvećih uzdanica kluba koji nerijetko ugodno iznenađuje rezultatima, saznao je da ima srčanu manu i morao reći zbogom profesionalnom sportu. A tek su mu 24

Brighton & Hove Albion oprostio se od Zambijca izjavom na stranicama kluba.

- Enock Mwepu bio je prisiljen prekinuti svoju igračku karijeru nakon dijagnoze nasljednog srčanog oboljenja. Stanje, koje se s vremenom može pogoršati, izložilo bi Enocka izuzetno visokom riziku od potencijalnog smrtonosnog srčanog udara ako bi nastavio igrati natjecateljski nogomet - objavili su.

A oprostili su se i navijači, na najljepši mogući način. Naime, Brighton je sinoć gostovao kod Brentforda, a skupina koja je došla podržati gostujući klub punih je 12 minuta klicala ime Enock Mwepu uz zvukove pjesme Seven Nation Army. Njegovo su ime na početku utakmice izgovorili oko 200 puta!

Video sjajnih navijača pogledajte OVDJE.

Igrači su prije same utakmice nosili majice s njegovim prezimenom

- Htio bih zahvaliti svima koji su me podržavali na mom nogometnom putu - napisao je Mwepu u svojoj oproštajnoj poruci na Twitteru.

Standings provided by Sofascore
 



 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije