Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO POTOPLJEN

VIDEO Katastrofalne vijesti za vatrenog! Stadion njegovog kluba pretrpio štetu neviđenih razmjera

Hoffenheim stadion
Foto: Screenshot X
1/3
27.06.2024.
u 23:50

Hoffenheim je prošlu sezonu u prvom razredu njemačkog nogometa završio na sedmome mjestu prvenstvene ljestvice. Time su izborili plasman u Europa ligu, no morat će što prije stadion iz bazena pretvoriti u travnjak

Njemačku saveznu državu Baden-Württemberg pogodile su snažna oborinska nevremena. Kiša je neprekidno i intenzivno padala, a osobito su šokantni prizori iz Sinsheima, gradića na jugu Njemačke, nedaleko od Stuttgarta, koji je od 2007. dom Hoffenheima u kojem igra hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić.

Naime, njihov domaći stadion PreZero Arena, također zvan i Rhein-Neckar-Arena prema dvije rijeke koje omeđuju to područje, bio je u potpunosti potopljen. Travnjak je u potpunosti uništen, a na društvenim mrežama pojavile su se snimke na kojima stadion liči na golemi bazen kišnice. Bundesligaš morat će što prije popraviti stadion ususret pripremama za novu sezonu.

Hoffenheim je prošlu sezonu u prvom razredu njemačkog nogometa završio na sedmome mjestu s četiri boda više od osmoplasiranog Heidenheima i bodom manje od šestoplasiranog Eintracht Frankfurta. Kramarićev će klub tako iduće sezone zaigrati u Europa ligi, a za sada imaju dogovorenu prijateljsku utakmicu protiv Fulhama 10. kolovoza.

Podsjetimo, Andrej Kramarić se u momčad vraća nakon nesretnog ispadanja hrvatske nogometne reprezentacije iz grupne faze Europskog prvenstva u Njemačkoj. Nakon gorkog poraza od Španjolske (3:0) i šokantnog remija s Albanijom (2:2) uslijedio je dramatični okršaj protiv Italije u kojem je Hrvatska izvukla deblji kraj. Vatreni su poveli golom Luke Modrića u 55. minuti, a kada se činilo da osminu finala imaju u rukama Mattija Zaccagni je zabio zajedno sa sudačkim zviždukom i osigurao nastavak natjecanja za azzurre.

GALERIJA Pogledajte koje su poznate osobe došle podržati vatrene u Leipzigu

Hoffenheim stadion
1/26

 

Komentara 1

PA
Pametanumoruludih
21:04 28.06.2024.

Katastrofalna vijest? Pa sezona igranja je prestala. Osusiti ce se to.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije