Raspucani Hrvati

VIDEO Krenulo je sjajno: Eduardo i Srna godinu otvorili pogocima!

Hayden
Foto: Reuters
1/2
16.01.2013.
u 22:12

Eduardo je pogodak u 3:2 pobjedi nad Zamalekom postigao u 9. minuti za 1:0, a Srna u 43. donio izjednačenje na 2:2.

Šahtar je u 2013. godinu ušao pobjedom u prvoj utakmici Matchworld Cupa nad egipatskim Zamalekom 3:2, a hrvatski reprezentativci Eduardo i Darijo Srna - pogocima. Dudu je protivničku mrežu zatresao u 9. minuti i doveo Ukrajince u vodstvo 1:0, da bi Srna zabio u 43. za 2:2, nakon što je Zamalek preko Hassana (17.) i Ibrahima (21.) preokrenuo rezultat na 2:1. Ipak, pobjedu je Šahtaru donio Mitarjan u 89. minuti.

Srna je igrao cijelu utakmicu, a Eduardo prvo poluvrijeme.

Na Matchworld Cupu osim Šahtar i Zamaleka sudjeluju i ruski Zenit te Al Hilal iz Saudijske Arabije. U njihovoj međusobnoj utakmici Zenit je Saudijce pobijedio 4:1.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije