SPORNA ODLUKA

VIDEO Livaković zaradio crveni karton uz ogromnu sudačku pogrešku. Španjolac se potpuno pogubio

UEFA Nations League - Group A1 - Poland v Croatia
KACPER PEMPEL/REUTERS
15.10.2024.
u 22:48

Vatreni su u 76. minuti ostali s igračem manje jer je glavni sudac Alejandro Hernandez pokazao je izravni crveni karton Dominiku Livakoviću koji nije mogao vjerovati.

U susretu 4. kola skupine A1 nogometne Lige nacija hrvatska nogometna reprezentacija je u Varšavi odigrala 3-3 protiv Poljske ostavši u igru za plasman u četvrtfinale. Poljska je povela u samom otvaranju utakmice golom Piotra Zielinskog (5), Hrvatska je preokrenula s tri gola u samo šest minuta preko Borne Sose (20), Petra Sučića (24) i Martina Baturine (26) da bi pred kraj prvog poluvremena Nicola Zalewski (45) smanjio na 3-2. U drugom poluvremenu je Sebastian Szymanski (69) pogodio za konačnih 3-3. Hrvatska je od 76. minute igrala s igračem manje nakon što je isključen Dominik Livaković.

Hrvatska je ovim remijem ostala druga na ljestvici sa sedam bodova, tri više od treće Poljske. U drugom susretu ove skupine Škotska i Portugal su igrali 0-0 pa je Portugal na vrhu sa 10 bodova, dok je Škotska na dnu s jednim.

VEZANI ČLANCI:

Vatreni su u 76. minuti ostali s igračem manje jer je glavni sudac Alejandro Hernandez pokazao je izravni crveni karton Dominiku Livakoviću koji nije mogao vjerovati. Hrvatski vratar dobio je crveni nakon prekršaja nad Lewandowskim, no nikome nije bilo jasno zbog čega je Livaković dobio isključenje. Prvi je došao do lopte i tek je onda Lewandowski naletio na njega i tu je došlo do nezgodnog sudara, a naša jedinica nije mijenjala položaj noge.

Također, nije jasno kako se VAR nije aktivirao, suci su se očigledno potpuno pogubili. Video pogledajte OVDJE

UEFA Nations League - Group A1 - Poland v Croatia
1/5

Komentara 9

OS
osijek68
22:56 15.10.2024.

Ocajna odluka. Livi cisto odvalio loptu, sta je trebao skociti unazad poslije udarca? Strasno

Avatar KmicaSKvarta
KmicaSKvarta
22:54 15.10.2024.

Smiješna situacija u kojoj se dobio crveni samo zbog statusa koji Lewanowski ima. Zna da nemre stići loptu sve jedno utrčava Livakoviću u putanju punom brzinom.

NO
novabit
23:04 15.10.2024.

Uefa sudac mafija. Sudca treba maknut s uefine liste jer nije koristio Var.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije