INCIDENT

VIDEO Masovna tučnjava u hrvatskoj ligi, ovo se rijetko viđa na domaćim terenima

Tučnjava
Facebook
20.11.2023.
u 08:50

"U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena opravdano je isključen vratar domaće momčadi, kao i gostujući igrač broj 10 zbog druge opomene. Između 45+2 i 45+7 minuta došlo je do prekida igre, a o događajima koji su se tada odvijali bit će dostavljeno dodatno izvješće", napisao je deletat

Nogometni klub Grk iz Potomja na Facebooku je objavio snimku masovne tučnjave Incident se dogodio tijekom 9. kola 2. ŽNL Dubrovačko-neretvanske, u kojoj je NK Rat u Kuni Pelješkoj pobijedio Grk rezultatom 2:1.

Službeni zapisnik pokazuje da je u 45+4. minuti došlo do isključenja po jednog igrača s obje strane. U izvještaju delegata stoji sljedeće:

"U sudačkoj nadoknadi prvog poluvremena opravdano je isključen vratar domaće momčadi, kao i gostujući igrač broj 10 zbog druge opomene. Između 45+2 i 45+7 minuta došlo je do prekida igre, a o događajima koji su se tada odvijali bit će dostavljeno dodatno izvješće."

VEZANI ČLANCI:

Sudionicima tučnjave slijede tako slijede dodatne kazne, a inače ovo je šesti rang natjecanja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije