HRVATSKI KAPETAN

VIDEO Modrić je opet bio sjajan, pogledajte fenomenalnu asistenciju za gol Benzemi

Champions League - Round of 16 Second Leg - Real Madrid v Paris St Germain
Foto: SUSANA VERA/REUTERS
1/8
09.03.2022.
u 23:17

Prvo ime susreta je napadač Reala Karim Benzema koji je zabio sva tri gola za svoju momčad, no sjajnu utakmicu odigrao je i naš Luka Modrić.

Real Madrid večeras je na Santiago Bernabeu nakon preokreta svladao PSG s 3:1 te tako nadoknadio 0:1 iz prve utakmice i plasirao se u četvrtfinale Lige prvaka.

Prvo ime susreta je napadač Reala Karim Benzema koji je zabio sva tri gola za svoju momčad, no sjajnu utakmicu odigrao je i naš Luka Modrić.

Kapetan hrvatske reprezentacije bio je u početnom sastavu i odradio cijeli susret. A osim što je dirigirao igrom Reala, upisao je sjajnu asistenciju Benzemi za drugi gol u 76. minuti.

Fenomenalnu akciju odigrao je Modrić, osvojio je loptu na 20 metara od svog gola i povukao sve do polovice Parižana. Zatim je dao okomitu loptu za Viniciusa, koji je vratio hrvatskom kapetanu, a Modrić je s 20-ak metara savršeno proigrava Benzemu koji udarcem iz prve po drugi put svladava Donnarummu.

Modrićevu asistenciju pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 6

RO
robertmark
23:52 09.03.2022.

Luka je nosio momčad, najbolji na terenu, naš ponos.

Avatar southman
southman
07:06 10.03.2022.

Benzemina utakmica života. Modrić ponovno sjajan. PSG žali Bože para koje su Arapi potrošili. Toliko gluposti i naivnosti u jednoj utakmici ne bi napravile ni ekipe iz 3. HNL.

DU
Deleted user
05:53 10.03.2022.

Luka je trčo mnogo ali ovo je bila večer drugog velikana. Benzema. U većini štampe stoji"fantastični Benzena"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije