ŠPANJOLSKI SUPERKUP

VIDEO Modrić je htio ispljunuti žvakaću pa ugledao Ancelottija. Njegova reakcija nasmijala je mreže

Modrić žvakača
Foto: Screenshot twitter
1/6
12.01.2024.
u 10:08

Finale Superkupa igra se u nedjelju od 20 sati. Barcelona je u polufinalu svladala Osasunu rezultatom 2:0 što znači da ćemo u finalu gledati prvi El Clasico u novoj kalendarskoj godini

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u posljednjim je utakmicama Real Madrida dobio veću minutažu i s tri asistencije u četiri utakmice opravdao povjerenje Carla Ancelottija. Strateg 'kraljevskog kluba', Carlo Ancelotti, u prvom ga je dijelu uglavnom uvodio s klupe, no doima se kao da mu se hrvatski maestro ponovo uspio nametnuti.

Tako je u pobijedio protiv gradskog rivala Atletica u polufinalu španjolskog Superkupa dobio 67 minuta i asistirao za pogodak. Ubačaj iz kornera bio je vrlo sličan onom u utakmici protiv Mallorce, a strijelac je ponovo bio Antonio Rudiger. Real je nakon izjednačenog prvog poluvremena uspješno nadigrao Atletico, slavio s 4:2 i tako izborio još jedno finale u kojem će im protivnik biti Barcelona.

Nakon što je izašao iz igre Modrić je sjeo na klupu, podignuo noge i nastavio gledati utakmicu, a kamere su uhvatile komičan trenutak. Izgledalo je kao da namjerava pljunuti žvakaću, a u tom trenutku se Ancelotti okrenuo i pogledao ga. Modrić se u tom trenutku predomislio i ostavio žvakaću u ustima. Snimka je objavljena na društvenim mrežama i dobro je nasmijala obožavatelje nogometa.

VEZANI ČLANCI:

Finale Superkupa igra se u nedjelju od 20 sati. Barcelona je u polufinalu svladala Osasunu rezultatom 2:0. U prvom El Clasicu kalendarske godine Luka Modrić će pokušati osvojiti još jedan trofej u bijelom dresu i tako se približiti novom rekordu.

VIDEO Modrić pronašao novi klub od iduće sezone? Presudili su razgovor sa zvijezdom i astronomska plaća

Komentara 2

Avatar LooneyToney
LooneyToney
11:36 12.01.2024.

Eto, tako izgleda autoritet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije